Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Din lumea artistilor handmade | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Monday, August 15, 2022

Din lumea artistilor handmade

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 19/02/2009

the-artistImi plac foarte mult obiectele handmade. Ele reflecta personalitatea si trairile din acel moment ale artistului. Indraznesc sa utilizez acest cuvant, ARTIST, fara alte semne de punctuatie, deoarece sunt convinsa ca oricine poate fi un geniu intr-ale artelor, chiar daca are studii de specialitate sau nu.

Diferenta dintre cele doua tipuri de artisti este faptul ca cei care nu termina o facultate de profil nu prea sunt promovati si sunt catalogati artizani. Nici aceasta denumire nu este urata, dar simt in glasul celor care pronunta acest termen un iz peiorativ. Sa nu mai punem in calcul faptul ca daca nu esti un artist cunoscut, exista posibilitatea ca ideile si chiar apartenenta obiectelor sa fie furate.

Acum va intreb pe voi, cei care cititi aceste randuri: “Ce faceti in momentul in care va vedeti obiectele plasmuite de voi peste tot (reviste, articole on-line) fara ca cineva sa va intrebe macar, iar persoana care trebuia sa se ocupe de vanzarea lor declara ca sunt facute de ea? Sau ce faceti cand o persoana isi face reclama pe baza obiectelor voastre si apoi, vinde obiecte asemanatoare la preturi mult mai mici?”

Eu am patit acest lucru si e tare neplacut.Probabil ca ati mai vazut mastile mele prin diferite locuri dar nu stiati cine le-a creat…

Anghelescu Andreea
http://masti-venetiene.blogspot.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top