Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Ce ne motiveaza ? | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Monday, August 15, 2022

Ce ne motiveaza ?

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 09/03/2009

literaturaDe multe ori, e greu sa iesi din amorteala unei zile morocanoase, si sa lucrezi plin de inspiratie la proiecte artizanale. Cateodata e chiar neobisnuit de greu sa gasesti acea putere interioara pentru a crea. Ce ar putea sa te scoata din aceasta stare, ce ar putea sa aduca muzele si sporul?

1. Prezinta-te la locul de lucru. Chiar daca doar iti asezi pensulele, sau te uiti printre margele, ordonezi, sortezi … fa orice, dar FII PREZENT in atelier. Este un lucru indispensabil pentru creatie (evident, nu ? :) )
2. Imbraca-te cu hainele tale cu inspiratie. Un obiect vestimentare poate avea puteri magice :) Un sort patat cu culori, o pereche de pantofi de lucru, o bentita, o sapca, purtata zi de zi in clipe de creatie, poate deveni obiectul magic plin de inspiratie.
3. Nu te trazneste inspiratia ? Fa lucruri marunte. Realizeaza accesoriile, lucrurile monotone, sorteaza, combina culori, pregateste materialele, fa curatenie, etc.
4. Tine un blog, in care sa prezinti si munca in curs. Idei noi iti pot veni chiar in clipa in care vorbesti despre munca ta.
5. Nu tine mortis sa creezi o opera de arta. Aceasta se va realiza cand te astepti mai putin
6. Uita de orice alte probleme de rezolvat atunci cand lucrezi. Rufele, vasele, curatenia, pot astepta sa iti termini creatia.

Andreea Boeriu
http://inana.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. Carmen Munteanu says:

    Pe mine ma motiveaza o cana de ceai in fiecare dimineata :)

home | top