Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Cadouri din partea “Casei” | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 21, 2022

Cadouri din partea “Casei”

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 12/04/2009

a1 Ne plac cadourile, dar nu oricare: doar cele potrivite. Cele care transmit ca cineva s-a gandit la noi, ca a incercat sa ne inteleaga si sa ne faca o bucurie. Cadouri alese cu grija (nu de pe prima taraba), poate chiar facute la comanda. De la handmade la homemade nu e decat un pas si tocmai despre aceasta vorbim aici, la Casa cu cadouri (http://fabricadecadouri.webs.com/).

Cadoul potrivit trebuie gandit, cautat si realizat. Nu toti avem timpul sau talentul pentru asta. De aceea, timpul, ideile si cadourile vi le oferim noi. Nimic industrial, totul “de casa” :) .

Cine suntem?
ParadiseKriss si psychoralu- doua firi diferite, cu gusturi diferite, de aceea putem sa intelegem dorintele si nevoile diferite ale celor pentru care cream. Cine ar fi crezut ca barocul si eco chic-ul se pot combina? Noi putem. Va asteptam pe blogu
l nostru (http://fabricadecadouri.webs.com/apps/blog/), pentru a conversa si a ne cunoaste mai bine.

Credem in

1. Unicitate
Daca doua frunze nu sunt la fel, de ce ar fi
doi oameni? Obiectele propuse de noi se adreseaza celor care refuza produsele de serie si indraznesc sa se exprime ALTFEL.

2. Personalizare
Ne place sa cream pentru cineva anume, cu o poveste (si mai ales cu dorinta de a se exprima pe sine). E imposibil sa daruiesti ceva universal valabil, asa ca, va rugam, cand (va) faceti un cadou, contactati-ne, sa il punem la cale impreuna.

3. Reciclare alternativa.
Cu totii avem pe acasa obiecte care pot fi transformate in ceva frumos, util, plin de imaginatie. De ce sa le aruncam, cand le putem transforma? Haideti sa reciclam!

p.s. Va invitam si sa va alaturati grupului Freecycle din orasul vostru, pentru a dona sau cere diverse obiecte (un mod alternativ de a recicla).

Oferta noastra

Puneti-ne creativitatea la incercare pentru a “coace” cadoul potrivit, pentru cineva drag sau pentru voi insiva.

La fiecare produs pe care il veti comanda veti primi si cateva randuri inspirate, scrise in conformitate cu cererile si dorintele voastre. Lasati-ne sa va ajutam sa oferiti celor dragi un strop de bucurie sincera din partea Casei :)

Sursa: Raluca Ionescu
http://fabricadecadouri.webs.com/

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top