Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Fii ECO! Recicleaza – RepapeR | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 21, 2022

Fii ECO! Recicleaza – RepapeR

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 15/05/2009

Pentru ca prin definitie orice iubitor de handmade iubeste si natura si o protejeaza, va invit sa luati parte la campania unor studenti de la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti, de a recicla hartia ziarelor.

invitatie

De ce acest demers? Daca nu stiati, hartia de ziar prin degradare naturala emite un gaz de sera de 23 de ori mai nociv decat dioxidul de carbon!!! Organizatorii, ca viitori jurnalisti vor sa atraga atentia ca suportul mesajului pe care ei il transmit, poate fi reciclat. O hartie scrisa, poate fi alba din nou!!!

Lansarea campaniei va avea loc astazi, in cadrul Facultatii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, etajul 6, sala 615, Complex Leu, corp “A”

Aveti mai jos mesajul organizatorilor in comunicatul de presa al evenimentului.

Proiectul “RepapeR” îşi propune să creeze o campanie de colectare a hârtiei şi a ziarelor, pe care să le transporte la centre de reciclare. De asemenea, pe perioada desfăşurării campaniei, se doreşte transmiterea de mesaje către studenţi, pentru a le arăta cât de important este mediul înconjurător şi cum pot şi ei să contribuie la un oraş mai curat şi la scăderea poluării.

Pe parcursul campaniei, dar mai ales în ziua desfăşurării ei în cadrul facultăţii, diverse publicaţii şi persoane din mass-media vor fi invitate pentru a contribui la această cauză. Ziare precum: Gardianul, Romania Libera, Jurnalul National si revista Tango vor fi alaturi de noi pe perioada campaniei.

De asemenea colectarea separată a hârtiei va fi realizată de compania Urban SA şi sustinuta Eco-Rom Ambalaje.

Cu efortul susţinut al echipei noastre şi cu bunăvoinţa celor care vor trece pe la standul nostru în ziua reciclării, sperăm ca împreună să putem creşte procentul hârtiei reciclate şi astfel să contribuim la o dezvoltare mai bună a mediului prin diminuarea unei surse importante de poluare.

Va asteptam cu drag!

Echipa ILoveHandmade.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. deea says:

    mi se pare i idee foarte buna!

  2. intradevar, si pentru a avea cat mai multe initiative de genul asta, trebuie sa punem fiecare umarul cum putem!

  3. Carmen Munteanu says:

    Va astept diseara:D si acolo veti gasi si lucruri handmade din ziare si daca veti aduce un kg de hartie veti primi si un premiu surpriza:D

home | top