Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Cum sa devin cunoscut in domeniul in care creez? | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, August 13, 2022

Cum sa devin cunoscut in domeniul in care creez?

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 15/07/2009

Curs de vanzari pentru creatorii de obiecte handmade si artisti plastici
Bucuresti, 25-26 iulie 2009

Trainingul se adreseaza creatorilor hand-made si artistilor plastici care doresc sa se promoveze in domeniul lor de activitate. A fi cunoscut in si prin ceea ce faci este o chestiune strict legata de modul in care cineva isi creeaza imaginea si stie sa o promoveze sau, mai exact, sa si-o vanda.

Am intalnit adesea artisti talentati si creatii extrem de valoroase dezavantajate de modul in care se relationeaza cu publicul, cu clientii sau pur si simplu de modul in care artistul isi ambaleaza creatia cand o livreaza.

Toate acestea sunt detalii care sustin sau infirma valoarea artistica, credibilitatea si imaginea creatorului respectiv.

Cursul se desfasoara pe perioada a doua zile si abordeaza principalele aspecte ale promovarii si vanzarii creaţiilor artistice si hand-made:

 • unde expunem creaţiile artistice
 • cum ne alegem sau ne cream standul
 • ambalajul creaţiilor lucrate manual
 • principiile de baza ale vanzarii, cu aplicare in cazul obiectelor hand-made
 • care este clientul creaţiilor mele
 • cum imi fidelizez cumparatorii
 • costuri si preţuri ale creatiilor artistice

La finalul cursului participanţii isi vor putea structura un stil de vanzare a creaţiilor proprii, cunoscand nevoile clienţilor.

Cursul este conceput pentru urmatoarele categorii de participanţi: creatori de obiecte hand-made; personal de vanzari din art-shop-uri; studenţi arte plastice; artisti plastici interesati de promovare.

“Am imbinat in acest curs experienţa de 12 ani in vanzari si 4 in training si pasiunea de 6 ani in crearea de obiecte lucrate manual. Participand la targuri si expoziţii in ultimii ani, am observat creaţii extrem de valoroase care erau dezavantajate de modul in care erau expuse, ambalate, prezentate si artisti foarte buni, dar cu incasari foarte mici, din simplul motiv ca nu cunosteau cateva reguli de baza in vanzari.”

Elena Niculiţa

Desfasurare: 25 – 26 iulie 2009, orele 10.00 – 17.00
Taxa de participare: 390 RON (TVA inclus). Pentru inscrieri si plaţi efectuate pana la data de 10 iulie taxa este de 350 RON.

Detalii si inscrieri: Elena Niculiţa, 0745.07.99.77
elenaniculita@gmail.com
www.garderobadeaccesorii.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

 1. Mara says:

  Hmm..nu prea am incredere in solutii standard de promovare. Ma gandesc ca cel mai bine imi cunosc eu clientii si produsele…voi ce parere aveti?

 2. iulia says:

  Nu inteleg cum ar putea da lectii cineva care nu reprezinta insasi un “brand” pe piata de profil, cineva care nu a facut o prezentare atractiva pentru curs, care nu a reusit in domeniu

 3. Crina says:

  Nici eu nu inteleg dar daca ma gandesc ca Elena Niculita este tipa de la Greenfair care isi bate joc de toata lumea si face zeci de liste de asteptare si ii trateaza pe toti asa cum ii trateaza, atunci imi dau seama de unde nerusinarea de a cere 4 milioane pe un curs catre tinerii artisti care vand clestisori de 1 RON sau cercelusi de 15 RON.
  Iar site-ul de prezentare al cursului….Ce legatura are Garderoba de accesorii cu un curs???? Poate sunt eu cam prostuta… :)

 4. Dragelor,

  Acesta este un blog al prieteniei…asa ca va rog sa pastram discutia in limitele bunei dispozitii :)

home | top