Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Detalii Targul I Love Handmade | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 21, 2022

Detalii Targul I Love Handmade

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 08/09/2009

In perioada 10-11 octombrie (sambata si duminica) organizam in curtea Muzeului de Istorie al Municipiului Bucuresti (Universitate) primul targ ILoveHandmade.ro

Avem avantajul promovarii targului pe site-ul propriu ILoveHandmade.ro dar ne bucuram si de parteneriate media de calitate: Hotnews.ro, Metropotam.ro, Kudika.ro, Envy.ro, Mayra.ro, Port.ro, Egirl.ro, Radio Guerilla, 24 FUN si altii cu care inca suntem in negociere.

Foarte important: vizitatorii vor avea intrarea gratis. In plus, vor avea parte si de cateva surprize.

Paza va fi asigurata de o firma de paza si protectie.

Cei care doresc sa participe la targ in calitate de participanti/creatori ne pot contacta aici. De retinut este ca locurile pentru participanti sunt limitate si spatiul in cadrul targului se acorda de la intrare (va fi o singura poarta de intrare) catre capatul curtii, in functie de ordinea inscrierii.

Ne puteti contacta aici pentru detalii suplimentare.

Prima intalnire a organizatorilor cu participantii va avea loc vineri, 11 septembrie. Atunci se vor face si inscrieri. Pentru ca sunt foarte multi doritori, ii rugam pe toti cei care vor veni vineri la intalnire, sa isi anunte din timp prezenta aici.

Participantii/creatorii vor primi promovare gratis pe blogul ILoveHandmade.ro (detalii veti afla in contractul de participare)

La targ sunt acceptate doar produse handmade (nu si vintage).

Pe blogul nostru am creat o pagina special dedicata targului, unde vom posta noutati de fiecare data si vom modifica data UPDATE-ului pentru ca voi sa fiti mereu la curent. Pagina se numeste Noutati despre Targul I Love Handmade si o gasiti in bara de sus a paginii.

Echipa I Love Handmade

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top