Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Castiga ghidul "Invata-ma!" | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Monday, August 15, 2022

Castiga ghidul "Invata-ma!"

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 09/12/2009

Perioada de desfasurare: 2 decembrie – 31 decembrie

Premii: 2 carti de tipul do it yourself , “Invata-ma!” de la Editura Litera

Cum participati: Asteptam sa ne trimiteti pe adresa concurs@ilovehandmade.ro tutoriale sau articole despre cum ati facut sau despre cum poate face cineva un produs de tipul do-it-yourself (fie ca este vorba de accesorii sau produse handmade, de articole vestimentare, de mesterit prin casa, de produse decorative, sau orice altceva va mai trece prin cap). Asteptam articole de marime medie, eventual cu fotografii. Vom premia originalitatea, iar cele mai frumoase articole trimise vor fi publicate cu numele si blogul vostru.

Premiile vor fi expediate direct de catre Editura Litera, iar extragerea castigatorilor se va face la sfarsitul perioadei de concurs.

Despre premiu: Editura Litera lanseaza cartea “Invata-ma!“, o carte de tipul do it yourself cu 500 de lucruri pe care trebuie sa le stii (idei pentru viata, de la cotidian la exotic). Cartea este impartita in capitole de genul: delicatese, bauturi fine, dragoste, casa, natura, calatorii, supravietuire sau trucuri. De exemplu, putem sa aflam “Cum sa fac vraji voodoo”, “Cum sa cobor in rapel”, “Cum sa prajesc tortilla”, “Cum sa curat un crevete”, “Cum sa servesc Merlot” sau “Cum sa fac ceai tibetan”, “Cum sa arat ca un mohican”, “Cum sa dansez swing”, “Cum sa fac un gard de bambus”, “Cum sa cresc un avocado”, ori “Ce fac in caz de sufocare”, etc. Mai multe despre aceasta carte puteti afla aici.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top