Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Atelier de decoratiuni pt Craciun | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, October 28, 2021

Atelier de decoratiuni pt Craciun

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 14/12/2009

Mai sunt mai putin de 10 zile pana cand Mosul ne va vizita, asa ca trebuie sa il asteptam cu totii cu inima deschisa si casa frumos aranjata. Daca sufletul este “responsabilitatea” fiecaruia dintre noi, de casa si cadouri incearca sa se ingrijeasca Fundatia Calea Victoriei.

Pe 16, 17 si 18 Decembrie, de la ora 18.30, sediul Fundatiei Calea Victoriei va gazdui un atelier de podoabe si decoratiuni pentru Craciun, sustinut de Irina Neacsu. Este un eveniment anti-standardizare si uniformizare, Irina incercand sa va invete ce minunatii puteti face cu putina imaginatie si ceva materiale de lucru manual: hartie creponata, lipici, culori, hartie, lemn, panglici, snururi, samd.

Costul cursului este de 165 RON, pretul materialelor fiind inclus in acest pret, si se va derula in 3 sedinte a cate 2 ore fiecare. Fiecare sedinta va avea cate o tema centrala, si anume: Podoabe pentru Bradul de Craciun, Decoratiuni de sezon pentru casa, Felicitari pentru sarbatorile de iarna. Ce poate fi mai frumos decat un cadou in care ai pus o bucatica din priceperea si imaginatia ta. Chiar daca ai stangacia unui invatacel, cu siguranta va fi mult mai apreciat decat unul de duzina.

Irina Neacsu este doctorand al Universitatii de Urbanism si Arhitectura ‘Ion Mincu”, iar experienta sa include pe langa arhitectura, si design, restaurare, fotografie, grafica, ilustratie si desen.

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. Excelenta initiativa !!! Felicitari si mult succes !!!

home | top