Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Love theme (I) – trandafiri din margele | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, August 13, 2022

Love theme (I) – trandafiri din margele

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 10/02/2010

Incepand de astazi, lansam o serie de cateva articole cu idei de cadouri de Valentine’s Day si Dragobete. Sunt tutoriale trimise de prietenii nostri dragi, care va vor ajuta sa gasiti cadoul potrivit.

Aceste sarbatori dedicate iubirii, fie ele importate sau nu, creeaza bineinteles scuza perfecta pentru…un cadou :-) Ramane acum la latitudinea noastra, de a alege intre “the usual” – carti, CD-uri, haine,  “chinezisme” sintetice si un obiect lucrat de mana si daruit din suflet.

Prima lectie ne va da cateva indicatii pentru a realiza un trandafir din margele. Da domnilor, este cazul sa ciuliti urechile si sa va puneti pe lucru :-)

Aveti nevoie de:

  • margele rosii rotunde (minim de 6);
  • margele verzi in doua nuante;
  • sarma de modelaj;

Cum incepem?

Se iau 3 margelute si se trec prin ambele fire , apoi se iau 5 margele si se trec de asemenea prin ambele fire, se repeta operatiunea pana aveam o petala pe gustul nostru.

Ne orientam in functie de petale scadem sau crestem numarul de margele. Cand am ajuns sa avem intre 9 si 15 randuri (in functie de petala) atunci punem pe un fir aceelasi nr de margele cat avem pe ultimul rand , 9 sau 15 la fel procedam si cu celalalt fir apoi venim si prindem la baza , facem asta sa nu se vada sarma pe marginea petalei. Putem face trandafiri mai deschisi sau boboci.

Frunzulitele…

Pentru frunzulite se incepe cu o margea, apoi pe randul urmator doua margele, la frunzulita crestem numarul (randul) cu o margea pana ajungem la 5 margele apoi mai punem pe un fir de sarma 5 margele si pe celalalt fir inca 5 si se prinde la baza.


Mai multe indicatii gasiti aici
: http://www.rasty.it/perline/

Articol trimis de Mary Gait http://decomargele.blogspot.com/

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. BohemianSin says:

    Sunt superbi trandafirii, la fel si buchetele de pe blog!

  2. Sunt foarte frumoase floricelele.

  3. mary says:

    multumesc mult

home | top