Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Concurs prelungit: Voteaza "Cel mai misto targ" si castiga o bicicleta! | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Monday, August 15, 2022

Concurs prelungit: Voteaza "Cel mai misto targ" si castiga o bicicleta!

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 04/03/2010

Metropotam a prelungit perioada de votare a celui mai misto targ. Astfel, inca se mai poate vota – pana duminica, 7 martie.

Asteptam in continuare voturile voastre pentru Targul I Love Handmade – Cel mai misto targ! Cei care voteaza au sansa sa castige o bicicleta pliabila.

Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click aici, iar daca nu aveti cont va puteti face unul nou (dureaza doar 3 minute). Dupa ce vi se activeaza contul nou creat, ca sa ne votati trebuie sa intrati pe rubrica Evenimente. Targul I Love Handmade este la categoria “Cel mai misto targ”.

Daca sunt probleme cu crearea conturilor pe Metropotam, sau orice fel de alte probleme, asteptam comentariile voastre.

Multumim pentru vot! Si nu uitati ca acest lucru va poate aduce o bicicleta pliabila!

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

 1. vetreneanu luciana says:

  targul i love handmate

 2. nu stiu daca primiti premii, dar v-am recomandat pagina in tallerdigiscrap.blogspot.com, felicitari pentru tot ce faceti!

 3. @Elena: Multumim.

 4. bijouxshop says:

  Postez acest comentariu, in aceasta sectiune deoarece vreau sa leg putin situatia ultimului vostru targ cu aceasta “distinctir” de “cel mai misto targ”primita de voi.
  Ar trebui sa nu uitati ca publicul este cel care ridica, dar tot el este si cel care coboara . Nu doresc sa precizez mai multe, dar este de recomadat, ca pe viitor, cand organizati un eveniment sa aveti in prim plan urmatoarele aspecte:
  - crearea unei istorii a targului
  - selectivitatea participantilor, astfel incat sa existe diversitate
  - si chiar perceperea unei sume modice pentru vizitatorilor (gen 1 leu), in vederea reponsabilizarea cumparatorului, astfel incat sa nu dati evenimentului un aspect de “talcioc” sau “targ ieftin”.
  Daca ati creat acest site sub forma de blog ma astept ca post-ul meu sa nu fie respins de catre admin site-ului, deoarece consider ca orice parere poate fi fructificata de catre voi.

home | top