Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Inscrierile la targ s-au incheiat… | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, October 28, 2021

Inscrierile la targ s-au incheiat…

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 08/04/2010

UPDATED (mai jos)

…deocamdata. Si de data aceasta in doar cateva ore, toate locurile s-au ocupat.

Avem deja si o mini-lista de asteptare (persoane care ne-au scris astazi si carora nu le-am raspuns inca). In cazul in care cineva se retrage sau mai apar cateva locuri, ii vom anunta pe cei care ne-au scris astazi.

Toti cei care au fost acceptati la targ au primit deja mail cu numarul locului rezervat. Cine nu a primit mail cu numarul locului, inseamna ca nu este inscris si probabil se afla pe lista de asteptare, in cazul in care mai apar locuri.

UPDATE 9 aprilie, ora 10.25

Targul nostru are cateva reguli simple si (credem noi) de bun simt: fostii participanti au prioritate la inscriere, iar restul locurilor se aloca in mod corect si transparent in functie de rapiditatea cu care se plateste taxa de inscriere. Cei mai multi inteleg acest lucru, insa, de fiecare data, sunt si persoane care se mai supara ca nu au fost acceptate.

Daca ar fi dupa noi, v-am accepta pe toti cu drag, insa trebuie sa acceptam atat cat ne permite spatiul.

Asadar, le recomandam tuturor celor care nu au fost acceptati sa gandeasca constructiv: ce rost are sa ne suparam cand putem ramane prieteni si sa fiti putin mai rapizi data viitoare?

 

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top