Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Au inceput inscrierile la targul ILoveHandmade | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, October 28, 2021

Au inceput inscrierile la targul ILoveHandmade

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 08/07/2010

UPDATE – nu mai sunt locuri pentru expozanti

Urmatorul targ ILoveHandmade va fi la Palatul Voievodal Curtea Veche, in Centrul Vechi, langa Hanul lui Manuc si biserica Sfantul Anton.

Evenimentul se va desfasura in perioada 24-25 Iulie, intre orele 10.00 – 21.00 si va beneficia de aceeasi promovare excelenta ca la toate targurile ILoveHandmade.

Reguli:

Daca sunteti interesati sa participati ca expozanti la acest eveniment, va rugam sa ne contactati pentru a va trimite mai multe detalii: http://ilovehandmade.ro/contact/

Datorita numarului mare de cereri, nu comunicam decat prin e-mail. Daca cineva nu primeste raspuns la e-mail inseamna ca nu mai sunt locuri sau ca inscrierile au intrat in stand-by. Inscrierile se vor face in limita locurilor iar cine nu prinde loc este asteptat data viitoare, la urmatoarele targuri.

Va recomandam sa verificati de mai multe ori pe zi site-ul nostru pentru a vedea daca inscrierile s-au incheiat sau nu. Stim ca nimanui nu-i plac regulile, insa este singura metoda de a administra un numar mare de inscrieri si, de obicei, de 3 ori mai multi doritori decat numarul de locuri, asa cum sunt la targurile noastre. Asa ca tinem foarte mult la respectarea regulilor de mai sus.

Cei care vor sa se inscrie la targ, ne pot contacta aici pentru detalii.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top