Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Concurs cu premii in valoare de peste 1000 de euro | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, October 23, 2021

Concurs cu premii in valoare de peste 1000 de euro

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 15/07/2010

Ne bucura atunci cand lumea ne recunoaste produsele sau cand o persoana care ne stie de pe blog vine special la un targ handmade pentru a cumpara de la noi.

De multe ori ne intrebam ce putem face pentru ca numele nostru de artizan handmade sa devina din ce in ce mai cunoscut si suntem constienti ca internetul este un canal de comunicare cu o putere uriasa. De aceea majoritatea dintre noi avem bloguri sau magazine online si ne chinuim sa le actualizam cat putem de des.

Ce ati spune insa daca ati afla ca este extrem de usor sa aveti un nume de domeniu.ro de tipul Gentutza.ro , Cercelul.ro sau BijuteriaVesela.ro (sau orice altceva vreti voi)?

Ei bine, datorita firmei HostX care are in desfasurare un concurs pentru cei care au un blog, acest lucru este posibil. Gratuit.

Ce trebuie sa faceti?

Trebuie sa scrieti un articol pe blogul vostru in care sa spuneti de ce ati ales sa aveti un blog si cum va ajuta pe voi blogul sa promovati produsele handmade pe care le realizati, totul intr-un articol de minim 100 de cuvinte (si maxim 500) in care cel mai important este sa inserati un link catre http://www.hostx.ro/ cu ancora “gazduire web“.

Dupa ce scrieti articolul, trebuie sa dati un e-mail la adresa concurs2010@hostx.ro cu datele voastre si linkul catre articolul publicat, pentru a intra in concurs.

Pare complicat? Nu este deloc. In definitiv, trebuie sa scrieti orice vreti voi despre blog in general, insa in interiorul articolului sa tineti cont si sa folositi sintagma gazduire web cu link catre http://www.hostx.ro/ . Daca va pricepeti, ar fi indicat ca in articol sa scrieti de ce hosting-ul este esential pentru un bloger sau ce ar trebui sa aiba serviciul de gazduire web ideal, insa acest lucru nu este obligatoriu. Obligatoriu este sa puneti linkul de mai sus in interiorul articolului.

Ce puteti castiga?

Premii in fiecare luna:

* 1 x 1 domeniu.ro + gazduire web (L2) gratuita pentru 24 de luni – in valoare de 172 de euro

* 4 x gazduire web (L1) gratuita pentru 12 luni – in valoare de 144 de euro

Marele premiu:

* un iPod Shuffle 4 GB + 1 domeniu .ro + gazduire web (L2) gratuita pentru 10 ani – in valoare totala de 730 de euro

Mai multe detalii despre concurs aflati de aici.

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top