Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Un SMS pentru viitorul copiilor | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Monday, August 15, 2022

Un SMS pentru viitorul copiilor

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 18/07/2010

Asociatia M.A.M.E.Multi dintre cititorii blogului nostru sunt de fapt cititoare si pasiunea pentru frumos ne uneste nu doar in ceea ce priveste accesoriile, hainutele si decoratiunile cat mai ales in sensibilitatea noastra. Sensibilitate pentru lucrul manual, pentru unicitate si pentru arta.

Astazi, va propun sa fiti sensibile in fata problemelor carora trebuie sa le faca fata prichindeii din Romania, probleme familiale, financiare dar mai ales cele de sanatate. Asociatia MAME are un proiect palpabil, o idee pentru a putea schimba ceva in bine, asa ca nu putem decat sa le aplaudam si sa le ajutam.

Trimiteti un sms la numarul 858* si donati 2 euro pentru achizitionarea unui ecograf necesar tratarii celor aproximativ 5000 de copii internati anual in Sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni. Pentru noi, cei pentru care ‘a fi sanatos’ este o normalitate, un sms inseamna 2 euro, dar pentru acesti micuti bolnavi, poate inseamna VIATA! Si uneori o viata depinde de un aparat. Ganditi-va ca un efort cat de mic poate face uneori diferenta intre viata si moarte.

Pentru achizitionarea ecografului sunt necesari aproximativ 45000 de euro din care s-au strans 13.300 euro. Fiecare 2 euro donati reprezinta o particica din aparatul care poate reda sansa la viata copiilor bolnavi internati in sectia de pediatrie a spitalului Fundeni. Trimite ACUM un SMS la 858 !

*Numar valabil intre 10 iunie si 24 iulie 2010 in retelele Orange, Vodafone, Cosmote. Acest serviciu este oferit gratuit, nu se percepe TVA. Mai multe informatii despre cum puteti ajuta, gasiti pe www.asociatiamame.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. Andra, Razvan felicitari pentru initiativa de a promova un astfel de proiect. Felicitari si asociatiei MAME. Sanatate tuturor, Dumnezeu sa ne apere copiii!

home | top