Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Tutorial: Agrafe de par din flori naturale | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, October 23, 2021

Tutorial: Agrafe de par din flori naturale

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 26/07/2010

Daca ar fi sa descriem handmade-ul printr-o succesiune de cuvinte, probabil ca am incepe cu special, frumos, unicat, din suflet, dar nu am uita nici cuvantul “natural“. Nu ma refer aici la fibre sau la culori, ci la ceea ce “natural” ne indeamna sa simtim, adica grija, responsabilitate, varietate de forme si culori.

Din acest motiv tutorialul de astazi, realizat de Peafowlady, este foarte special: demonstreaza ce poate face natura si ne arata cum putem realiza agrafe de par din flori naturale. Efectul este cu atat mai mare cu cat in tutorialul sau a folosit flori de iasomie.

Tehnica este foarte simpla dar ideea merita toate laudele. Nu trebuie decat sa dati o fuga pana in curte/gradina si sa culegeti cateva flori, apoi sa reveniti in casa si sa va aruncati privirea printr-un sertar, cautand o forfecuta, ata si ac si cateva agrafe de par. Ceea ce vom realiza astazi este un accesoriu pentru o zi, de aceea metoda este usoara si rapida, iar rezultatul de efect.

Daca aveti mai multa rabdare, puteti realiza si accesorii mai complexe, dar deocamdata ramanem la……iasomii!

Iasomiile sunt niste flori deosebite, nu doar pentru ca sunt albe si delicate dar si pentru ca parfumul lor este minunat. Daca alegeti tot iasomii pentru agrafele voastre, este de preferat sa  folositi unele mai mici, eventual imbobocite. Iasomiile sunt destul de fragile si daca vreti sa le aveti in par toata ziua va trebui sa faceti un mic sacrificiu si sa le lasati pe cele mari si inflorite in vaza.

Toata treaba dureaza in jur de 5 minute si fotografiile sunt mai mult decat graitoare:

Articol realizat de Peafowlady – http://peafowlady.wordpress.com/

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

 1. Luciana says:

  foarte simpatice! :)

 2. Si,dupa cat stiu eu,floarea aceea miroase si foarte bine…

 3. peafowlady says:

  Da, are un parfum minunat! : )

 4. CaliVita says:

  Sunt superbe, pentru o nunta sunt excelente

 5. superb…ah ce imi mai place iasomia :)

home | top