Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Saptamana KLM: arta in valiza (3) | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, August 13, 2022

Saptamana KLM: arta in valiza (3)

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 22/09/2010

Cele 4 valize de astazi ne vor plimba intre functionalitatea si reprezentativitatea pentru o anumita destinatie a valizelor. Vom vedea un concept de valiza care poate fi foarte usor adaptat unei biciclete dar si valize care reflecta spiritul New York-ului sau culoarea Amsterdam-ului.

Nu uitati ca puteti vota valiza preferata pe www.KufarART.ro

9. Amsterdam Bag – Ionut Mitroescu

Designul valizei pleaca de la ideea pastrarii unei identitati specifice. Portocaliul este marca inregistrata in Olanda, iar grafica morilor de vant si a avioanelor buclucase KLM lasa o impresie ludica generata parca de gustul minunat al prajiturerelor cu arome etno-botanice.

Schita initiala

Lucrarea finala

Lucrarea va fi expusa la Agentia AIR FRANCE KLM, Str. Buzesti nr.85, parter.

10. Reflectii newyorkeze – Andrei Gamart

“Orice calatorie este o relatie. Relatie cu locul pe care il vizitezi, cu oamenii cu care interactionezi. Si fiindca America e o destinatie cu totul speciala, in calatoria mea spre New York vreau sa iau un bagaj pe masura, care sa exprime multiculturalismul si efervescenţa vietii newyorkeze.”

Schita initiala

Lucrarea finala

Lucrarea va fi expusa la Agentia Go Travel, Str. Lipscani, nr. 42.

11. Cicli-valiza vesela – Irina Dragomir

“Cicli-valiza vesela este pregatita sa porneasca in marea ei calatorie spre Amsterdam. Acolo, ea spera sa se imprieteneasca cu cele peste un milion de biciclete care populeaza inedita destinatie. Mai mult, cicli-valiza vesela afisează cu mandrie curcubeul diversitatii, integrandu-se perfect in peisajul orasului.”

Schita initiala

Lucrarea finala

Lucrarea va fi expusa la Travel and More, Bd. Marasesti, nr. 2B, tronson B.

12. A brand NEW start – Lavinia Cojocaru

Am ales imaginea unui mar pentru ca este foarte reprezentativa pentru orasul New York pe care mi l-am ales ca tema, New  York-ul fiind numit “The Big Apple” prin anii 1920 de catre un jurnalist newyorkez.

Schita initiala

Lucrarea finala

Lucrarea va fi expusa la Terra Travel, Str. Ion Câmpineanu, nr. 21.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top