Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Cum sa iti faci o geanta de la A la Z | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 21, 2022

Cum sa iti faci o geanta de la A la Z

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 01/11/2010

Desi de cele mai multe ori este bine sa apelezi la un specialist si sa cumperi lucruri handmade de la o persoana care s-a perfectionat in a le face, nimic nu se compara cu placerea de a le realiza chiar tu. Astazi iti spunem cum iti poti realiza un model simplu de geanta tip “sac”.

Trage-ti masina de cusut mai aproape, pregateste materialul in functie de cat mare / mica vrei sa iti fie gentuta. Tiparul propus de Anca (http://happybags4u.blogspot.com/) este pentru o geanta cu urmatoarele dimensiuni: 42 cm latime si 32 cm lungime (geanta) si 53 cm lungime si 12 cm latime la baza si 9 cm in partea de sus, pentru bretea. Ti-ar mai trebui si ceva bri-briz-uri pentru decor: nasturi haiosi sau diverse aplicatii (care se pot coase sau lipi cu fierul de calcat).

Intai de toate trebuie sa decupezi materialul dupa tiparul creat, ca in imaginea de mai jos.

Dupa ce o decupam, prindem gentuta cu bolduri si o coasem. Le fel procedam si cu captuseala, insa nu ii coasem si baza.

Ca sa fie mai practica, ii facem si un compartiment, cu doua buzunare: decupam o bucata de material de latime 42 cm si lungime 23 cm si ii facem un tiv.

Indoim captuseala astfel incat cusatura sa vina pe mijloc. Taiem captuseala lateral pana la bretea si punem buzunarul intre peretii captuselii. Coasem la masina cu tot cu buzunar si in final intoarcem pe fata si coasem pe mijlocul buzunarului (unde am prins cu bolduri).

O intoarcem inapoi pe fata si inainte de a prinde captuseala de geanta coasem fluturasul intr-o parte si cei 2 nasturei sau orice alte aplicatii haioase.

Ultimul pas este de a prinde captuseala de gentuta, cu bolduri, dupa care le coasem la masina, dar nu inainte de a coase baza bretelei atat la captuseala cat si la gentuta.

Articol trimis de Anca, http://happybags4u.blogspot.com/

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

home | top