Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Iepurasi handmade pentru Paste | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Monday, August 15, 2022

Iepurasi handmade pentru Paste

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 13/04/2011

In ultimii ani, Iepurasul a devenit una dintre cele mai asociate figuri cu sarbatoarea Pastelui. Astazi o sa va aratam mai multe proiecte distractive cu decoratiuni sau cu accesorii pentru masa cu iepurasi.

1. Felicitari de Paste sub forma de Iepuras - cu o coala cartonata, de preferinta colorata si ceva culori / acuarele, poti crea o felicitare de Paste haioase. Ca sa fie mai simplu, te poti folosi de modelele de iepurasi de mai jos. Trebuie doar sa descarci imaginea, o printezi la dimensiunea dorita, decupezi, trasezi conturul pe coala cartonata si decupezi. Poti lasa o latura unita sau poti sa decupezi doua parti diferite si sa le cosi la sfarsit pe o latura.

2. Figurine din betisoare de inghetata - daca tot a venit sezonul cald, putem pastra betisoarele de la inghetata si dupa ce le curatam bine putem sa lipim in varf figurine de vata fetru sau hartie.

3. Suporturi de servetele: pentru masa de Paste, am gasit o idee foarte haioasa de suporturi de servetele – luati un pachet de servetele portocalii si cateva coli colorate. Din coala verde inchis decupam frunzulitele morcovului si dintr-o alta coala, decupam un inel pentru a prinde servetelul.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top