Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Tutorial de Paste: Puisor in cuib | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 21, 2022

Tutorial de Paste: Puisor in cuib

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 22/04/2011

Daca inca nu ati apucat sa faceti nicio decoratiune pentru masa de Paste, astazi va aratam cum puteti realiza un puisor de gaina, asezat pe un cuib.

Se folosesc urmatoarele materiale: scobitori din lemn, aracet, ata de cusut verde, manunchi de iarba, vata galbena, margele de nisip negre, hartie rosie, galbena, panglica rosie

Pentru suport aveti nevoie de 10-15 scobitori din lemn, se taie capetele ascutite cu un cutter , se aliniaza unele langa altele si pe o parte se acopera cu un strat de aracet pentru lemn si se lasa la uscat.

Pentru cuib aveti nevoie de un manunchi de iarba uscata, pe care o rotim in jurul degetului aratator pentru a fosrma un cerc care se leaga de jur imprejur cu ata subtire de culoarea firelor de iarba.

Pentru partea cea mai importanta, puisorul, se modeleaza doua bile din vata vopsita in galben, una mai mare ce va fi corpul si alta mai mica ce va fi capul, se unesc cu o sarma trecuta prin cele doua bile, pe cap se lipesc doua margele negre – ochii si o fasie ingusta de 2 mm din hartie rosie, pliata sub forma de M – ciocul. Pe corp se lipesc doua aripi decupate din hartie galben inchis.

Cuibul se lipeste pe suport si puisorul se lipeste in cuib. Pe suport putem lipi si o funda rosie din panglica.

Se ambaleaza in celofan sau se fac mai multi puisori si se aranjeaza intr un cosulet.


Articol realizat de Lucia Ciobanas

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top