Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Urmatorul Targ ILoveHandmade va fi…de Sf. Constantin si Elena | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Tuesday, July 23, 2019

Urmatorul Targ ILoveHandmade va fi…de Sf. Constantin si Elena

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 06/05/2011

Urmatorul targ ILoveHandmade (Cel mai Misto Targ din Romania, conform Metropotam) se va desfasura in weekendul 21-22 Mai 2011 (de Sf. Constantin si Elena) la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu), in centrul Bucurestiului, la Universitate.

Pentru artistii creatori de produse handmade mai sunt doar cateva locuri disponibile (fostii participanti la targurile noastre au avut prioritate la inscriere), iar cei interesati de inscrierea ca expozanti ne pot contacta aici.

La targ se accepta exclusiv produse lucrate manual, iar impresiile unora dintre cei mai fideli participanti la targurile noastre le puteti citi aici.

Pe toti ceilalti iubitori de produse handmade care abia asteapta sa cumpere noutati ii indemnam sa pastreze banuti pentru targ si sa mai aiba putina rabdare, pentru ca nu mai este mult de asteptat.

Asadar, artizanilor le uram spor la margelit/crosetat/pictat/impletit, etc. iar iubitorilor de produse handmade le cerem rabdare. Ne vedem pe 21-22 Mai la Palatul Sutu (in centrul Bucurestiului)!

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top