Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Inel romantic cu accente vintage | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Wednesday, July 6, 2022

Inel romantic cu accente vintage

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 17/05/2011

Termenul “vintage” este tot mai intalnit, mai ales in lumea modei si a accesoriilor. Daca doriti sa realizati usor un inel romantic cu accente vintage Ramona Croitoru ne impartaseste ideea ei.

Aveti nevoie de urmatoarele materiale:

  • lumanare mica ( eu am folosit o lumanare ornamentala);
  • lipici;
  • lac pe baza de apa;
  • baza pentru inel;
  • suport cabochon;
  • imagine printata;

Modul de executie este foarte usor si rapid:

1. Gasiti o imagine care va place (eu am ales un chip de chinezoaica), printati imaginea la o scara mica pentru ca sa incapa in suportul de cabochon (cel ales de mine are o dimensiune interioara de aproximativ 2cm).


2. Se aprinde lumanarea si se “invecheste” poza. Aceasta procedura trebuie realizata cu multa atentie si rabdare, pentru ca hartia poate lua foc foarte usor. Cum facem asta? Miscam, destul de aproape de flacara, poza pana cand vedem ca apare o culoare aramie spre maro placuta la culoare.

3. Se decupeaza din imaginea rezultata un cerc cu diametrul egal cu diametrul interior al suportului (in acest caz 2cm), se lipeste cu atentie in interiorul suportului. Suportul se lipeste pe o baza pentru inel.


4. Pentru un aspect placut, lucios dar si pentru rezistenta se aplica un strat sau doua de lac pe baza de apa ( eu am aplicat doua straturi).

Se lasa la uscat si gata de purtat: un inel care arata deosebit, dar atat de usor de realizat.

Spor la creat!

Articol realizat de Ramona Croitoru

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. Cinnamon says:

    Iar eu as mai adauga doar ca imagine de pe inel trebuie sa va si apartina, deic nu folositi orice imagine de pe internet care va place dar care este munca altcuiva.

  2. Multumim de sfat. Intr-adevar, daca le facem in scop comercial, trebuie sa fim atenti si la acest aspect. Daca insa il facem pentru noi…putem fi un pic mai blanzi :-)

home | top