Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Tutorial: Agrafe de par din bujori | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Monday, August 15, 2022

Tutorial: Agrafe de par din bujori

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 29/05/2011

Intr-un tutorial trecut, Peafowlady ne-a prezentat o metoda foarte simpla de a confectiona agrafe de par din flori naturale, perfecte pentru orice zi de primavara / vara.

Data trecuta ne-am jucat cu dragalasele flori de iasomie, din care au rezultat niste podoabe de par finute si elegante. De data aceasta vom face o incercare cu niste flori mai rezistente, cum sunt bujorii. In plus, bujorii sunt accesibili, miros teribil de frumos si bineinteles, fura privirile. : )

Sa incepem:

Atunci cand purtam o floare de dimensiuni mai mari si nu ne dorim sa se ofileasca dupa doar cateva ore, avem nevoie de o eprubeta. In mod normal aceste eprubete de plastic se gasesc la florarii.

Primul pas pe care l-am efectuat a fost sa reduc lungimea eprubetei. In poze am purtat o coafura foarte simpla, un fel de french twist realizat in 5 secunde care nu-mi permitea sa ascund un accesoriu de dimensiuni prea mari.

Apoi am cusut o agrafa de par de capacul eprubetei si am adaugat putin adeziv pe marginile interioare ale capacului. Dupa aprox. 20 minute am umplut recipientul cu apa si am introdus floarea.

Pentru agrafele cu boboci pasii sunt identici cu cei din tutorialul anterior.

 

Articol realizat de Peafowlady

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top