Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Multumim tuturor prietenilor din presa si jurnalistilor care ne sustin! | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 21, 2022

Multumim tuturor prietenilor din presa si jurnalistilor care ne sustin!

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 18/07/2011

De-a lungul timpului multi prieteni din presa scrisa, TV si radio ne-au ajutat si promovat. In ultimii 2 ani targurile organizate de noi au fost mentionate de prieteni, cunoscuti sau jurnalisti interesati de curentul handmade atat in ziare de calitate, in reviste, pe cele mai ascultate posturi de radio din Romania sau la jurnalele de stiri de la TV.

Le multumim tuturor celor care au scris sau au vorbit despre cel mai citit blog despre handmade din Romania - ILoveHandmade.ro si despre targurile ILoveHandmade si speram ca in enumerarea urmatoare sa nu fi uitat pe nimeni: TVR, KanalD, PrimaTV, SensoTV, Gandul, Antena 1, Adevarul, Evenimentul Zilei, Romania Libera, ziarul Ring, 24FUN, PeTocuri, Lucru de Mana, Radio EuropaFM, radio Guerilla, radio MagicFM, Kudika, Business Woman, revista Ambition!, Metropotam, Port.ro, Coolio, Mayra, Egirl, Envy, Hotnews, Divahair, Amelie, StiriDeBine, radio ProFM. Si poate multi altii despre care nici nu am aflat.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top