Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Decoratiuni din scoici | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, October 23, 2021

Decoratiuni din scoici

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 05/08/2011

handmade

Pentru ca suntem cu totii amatori de mare, soare si cer albastru si pentru ca ne dorim sa avem cate o particica din vacanta intotdeauna langa noi, iata cu ce idee venim in ajutorul vostru: decoratiuni din scoici.

 

Fie ca prindeti o zi mai innorata, fie ca va place sa faceti plimbari lungi pe plaja, cu siguranta veti gasi timpul necesar culegerii scoicilor de pe mal. Pont: intotdeauna veti gasi scoici mai bune cand marea este involburata, pentru ca sunt aduse la mal mai repede.

Asadar, materia prima pentru aceste decoratiuni sunt bineinteles scoicile. Dupa ce le-ati cules, nu uitati sa le spalati foarte bine, eventual cu partea poroasa unui burete. Apoi, in functie de ceea ce va doriti sa realizati, veti mai adauga materiale, asa cum v-am povestit mai jos.

Vaza decorativa

Pentru a crea un aranjament de masa, sau pur si simplu pentru a infrumuseta un colt din camera, aveti nevoie de o vaza transparenta, simpa, cu gura mai lata. Astfel de vaze de diverse dimensiuni gasiti in IKEA sau in magazinele de decoratiuni. Apoi mai puteti adauga pietricele decorative si nisip, pe care de asemenea le veti gasi in magazinele de decoratiuni (de exemplu, in Bam Boo). Apoi puteti pune succesiv in vaza, nisipul, pietricele si la sfarsit scoicile…dupa imaginatia fiecaruia.

handmade

Tablouri cu scoici

Pentru tablouri este de preferat sa alegeti scoicile mai mari, sau cele cu forme mai interesante. Puteti folosi una sau mai multe scoici intr-un tablou. Pe langa scoici, pentru un tablou veti mai avea nevoie de o rama (mai lata), cu tot cu placajul din partea din spate si de un carton decorativ pe cale il veti prinde in bolduri (daca aveti din acelea cu cap rotund care arata mai bine) sau daca nu il veti lipi de partea din spate a ramei. Apoi veti lipi scoicile pe carton (puteti folosi Picatura sau orice lipici mai puternic si care sa nu se vada foarte urat). 

handmade

Spor la treaba!

Articol inspirat de aici si aici.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top