Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Doar un motiv pentru care sa participi la targurile ILoveHandmade… | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 21, 2022

Doar un motiv pentru care sa participi la targurile ILoveHandmade…

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 26/09/2011

Asa cum am mai scris, ILoveHandmade a dezvoltat relatii frumoase cu presa in ultimii 2 ani. Multa lume din presa ne ajuta si ne promoveaza targul, pentru ca in acest fel si ei promoveaza lucrul manual si creatiile “Made in Romania”…iar pentru acest lucru le multumim in special celor de aici.

Cele mai recente aparitii in presa despre targul ILoveHandmade sunt in revista Facut de Mana si Business Woman. Vrem sa ne oprim cateva secunde asupra articolului din ultima revista Business Woman (revista condusa de Andreea Marin) care prezinta, pe langa o imagine de ansamblu a targului nostru, chiar si cativa creatori de produse handmade pe care reporterul i-a intalnit si cu care a discutat la targ: Cornelia Untilov, AniriArt, Dana Basamac, Bianca Ioan sau Geanina Liciu.  

Asa ca, dincolo de vanzari si relatia directa cu clientul, participarea la targul ILoveHandmade iti poate aduce si notorietate.

targ handmade

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top