Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Targul ILoveHandmade la PrimaTV si pe site-urile Stirilor ProTV | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 21, 2022

Targul ILoveHandmade la PrimaTV si pe site-urile Stirilor ProTV

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 02/10/2011

targ handmadeDespre ce inseamna si cat de complexa este experienta unui targ v-am mai povestit cu diverse ocazii. De fiecare data va povesteam ca targul este o iesire in lume ce trebuie pregatita cu atentie si ce trebuie traita la maxima intensitate. Fie ca vorbim despre clientii care admira si cumpara lucrusoarele, fie ca vorbim despre socializarea cu ceilalti artizani de la care puteti afla lucruri pretioase, fie ca vorbim de banii castigati, fie ca vorbim de cartile de vizita impartite, fie ca vorbim de modul de organizare a evenimentului, fie ca vorbim de bucuria de a-ti vedea munca apreciata….totul trebuie contorizat atunci cand participi ca expozant la Targul ILoveHandmade.

Pe noi, ca organizatori, ceea ce ne bucura foarte tare este acel ”multumesc” pe care il auzim la final de la participanti. Inseamna ca acestia inteleg ca noi credem in handmade-ul romanesc si ca suntem aliati in acest angrenaj.

Si prietenii din presa ne sprijina si le multumim pentru tot!

De data aceasta am avut un reportaj la Stirile de la PrimaTV (pe care il puteti vedea aici), precum si un articol foarte frumos pe site-ul economic al StirilorProTV in care au aparut cativa dintre participantii la Targul ILoveHandmade de weekendul trecut: Madalina, Mako, Alin, Bespoke Leather, Ruxandra si Diana. Articolul a fost preluat si de Ziarul Financiar.

Iata aici si impresiile Madalinei Spirleanu despre targul nostru. Madalina se afla la prima participare la un targ handmade, iar cuvintele ei nu mai au nevoie de comentarii…

Urmatorul Targ ILoveHandmade va avea loc cu ocazia Sf. Mihail si Gavril (pe 5-6 noiembrie), iar inscrierile vor incepe saptamana viitoare.

In luna decembrie vor fi organizate 2 targuri (de Mos Nicolae pe 3-4 decembrie si de Mos Craciun pe 17-18 decembrie), iar inscrierile (doar pentru participarea la ambele targuri) vor incepe in luna noiembrie.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top