Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Idee pentru decorarea camerei copilului | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, July 18, 2019

Idee pentru decorarea camerei copilului

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 23/01/2012

handmadePentru ca avem multi cititori cu pitici si pentru ca este vreme de stat in casa, numai buna pentru mesterit, iata cum puteti infrumuseta camera copilului, prin forma si culoare, pictand diverse figurine pe peretii camerei. Va puteti implica si copilul in acest proces, care cu siguranta se va simti mandru sa participe.

Inainte de toate trebuie sa va faceti un plan cu ceea ce doriti sa realizati, sa va asigurati sa aveti culorile si pensulele necesare la indemana. Nu uitati ca inainte de a trece la treaba, sa puneti niste folie de plastic sau ziare pe jos, pentru a nu murdari pardoseaua.

1. Puteti incepe cu pictarea radiatorului ca sa se incadreze cat mai bine cu decorul care urma sa fie realizat. In acest exemplu, i-am dat un aspect de lemn din mai multe nuante de culoare din vopsea alchidica , astfel incat sa imite lemnul cat de cat. Nu este deloc greu daca aveti un pic de imaginatie.

handmade

2. Al doilea pas a fost sa ma ocup de liniile orizontale ale gardului, pentru care am trasat cu ajutorul unei benzi adezive (verde) conturul. Folosirea benzii adezive, de orice fel, ajuta sa desenati fara grija ca ar putea scapa un pic pensula intr-o parte. Altfel va fi greu de sters.

handmade

3. Apoi am inceput sa pictez pe verticala, tambrele gardului. Ca sa imite textura lemnului am folosit trei combinatii de culori, bej, maron si negru. De asemenea am folosit si la tambre aceeasi banda adeziva.
handmade4. Dupa aceea am trecut la pictarea obloanelor.
handmade5. Apoi urmeaza partea placuta: decorarea cu flori si iedera.

handmade

handmade

In final a iesit o mica gradinita intr-o camera la fel de mica .

handmade

Articol realizat de Costin Craciun

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. Sandra says:

    Ingenioooooos si sunt sigura ca si foarte folositor. Bravo, Costin, felicitari!

  2. Rux says:

    Minunat rezultatulc final:)!!!

home | top