Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Brosa tricotata in trei pasi | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 21, 2022

Brosa tricotata in trei pasi

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 03/09/2012

Sunt multe persoane care atunci cand aud de tricotat se gandesc fie ca tricotatul este pentru bunicute, fie ca este foarte complicat si necesita mult timp, rabdare si atentie.

Ei bine, pentru ca tot vine sezonul racoros si accesoriile tricotate revin in tendinte, iata cateva ponturi pentru a realiza o brosa tricotata, in doar trei pasi.

1.Pregateste-ti materialele necesare:

  • andrele de tricotat (le recomandam pe cele circulare, e mai usor de lucrat cu ele – marimea de 2-3, mai finute);
  • fire de ata (pot fi de diferite culori si texturi);
  • margele diverse (eu le folosesc pe cele mari ca si piesa centrala);
  • ata de culoare apropiata firului de tricotat si ac;
  • baza de brosa;

 2.  Aminteste-ti cum era tricotatul “unul pe fata, unul pe dos”

Nu va explicam aici acest tip de tricotat pentru ca este unul dintre cele mai simple si siguranta il cunoasteti insa daca totusi vreti sa reluati notiunile de baza, le puteti gasi si in acest tutorial al nostru.

Dupa ce avem totul la dispozitie, se incepe tricotatul brosei pe andrele din firul de ata ales. Se incepe cu punerea pe andrele a 40 de ochiuri, apoi la fiecare rand se inmultesc ochiurile (recomand cate 4-5 ochiuri suplimentare). Pentru o brose medie ca dimensiune, se fac aproximativ 10 randuri, insa in functie de marimea dorita puteti face mai putine sau mai puteti adauga cateva randuri.

3. Cand este gata partea tricotata se incepe ansamblarea brosei, se ruleaza ca o floare, se coase din loc in loc pentru a nu se desprinde, apoi se pune margeaua mare in centru si baza de brosa pe spate.

 Spor la treaba!

Articol realizat de Ana Deaconu

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top