Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Cum sa faci o jucarie "monstrulet"? | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Monday, August 15, 2022

Cum sa faci o jucarie “monstrulet”?

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 02/01/2013

O noua moda in magazinele de decoratiuni a adus pe rafturile lor papusi umplute cu vatelina, in cele mai haioase forme. Cu toate acestea insa, de multe ori au preturi exorbitante astfel ca noi ne-am gandit sa va aratam cum puteti sa realizati propriile papusi-monstruoase umplute cu vatelina la costuri aproape de zero.

Astfel azi veti invata sa faceti o papusa monstrulet extrem de haioasa si la moda pentru prieteni, copii sau pentru a oferi cadou. O puteti folosi chiar si ca pernuta decorativa.

Vom avea nevoie de o carpa cu model sau simpla (dupa preferinte), carioca rezistenta la apa, umplutura de la vechi perne sintetice, jucarii vechi sau pilote, resturi de material si nasturi pentru ochi, gura dupa preferinte. In cazul meu am folosit o bluza veche cu cordon.

Am inceput prin a taia bluza, apoi am desenat modelul pe spatele bluzei (puteti sa faceti nenumarate forme), apoi am taiat prima fata si am suprapus-o in oglinda peste spatele celei de-a doua bucati de material. Am desenat din nou conturul si am decupat materialul. Am insailat pe margine cele doua bucati si apoi le-am cusut la masina de cusut dar daca nu aveti la fel de bine se poate coase la mana, lasand o mica gaura pentru a putea intoarce materialul si pentru a se putea introduce umplutura. Am intors pe fata materialul rezultat, urmand ca mai apoi sa-l umplu cu vata sintetica (incercati sa o scarmanati asemeni lanei pentru a nu se vedea cocoloasele).

Acum trecem la ochisori si alte accesorii. Eu am decupat 4 cercuri 2 negre, 2 albe, de diverse dimensiuni pentru ca asa personajul este mai dinamic. Prin suprapunere au rezultat ochisorii. Apoi am fixat bandana de hot facandu-i un nod la spate si fixand-o in cateva puncte pentru a nu se muta. Apoi se lipesc ochisorii cu un lipici universal (de preferat nu Superglue pentru ca acesta se intareste si zgarie). In acelas fel am facut si gura. Trasand numeroase forme pana cand am gasit-o pe cea ideala si desenand cu markerul rezistent dintisorii. Ca un ultim detaliu si pentru o pata de culoare am adaugat nasturasii care atentie sunt PERICULOSI pentru COPII.

Nu a fost greu nu? :) Mai jos gasiti si imagini cu pasii care trebuiesc facuti pentru a crea un “Ticalos”.

Articol realizat de Denisia Savin

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

 1. DonnieX says:

  I must say you have hi quality content here. Your content
  should go viral. You need initial traffic only.
  How to get massive traffic? Search for: Murgrabia’s tools go
  viral

 2. JuanBiggie says:

  Hi blogger, i’ve been reading your website for some time and I really like coming back here.
  I can see that you probably don’t make money on your site.
  I know one awesome method of earning money, I think you will like it.

  Search google for: dracko’s tricks

home | top