Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Bratara din tricou | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, October 28, 2021

Cum sa faci o bratara dintr-un tricou?

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 15/04/2013

Sigur aveti in sifonier tricouri demult uitate…de ce sa nu le folositi pentru ceva in trend?! Iata cum puteti realiza o bratara simpla, dintr-un tricou reciclat.

Bratara din tricou

Taiati fasii de 1,5 cm latime, apoi intindeti de ele pana se rotesc. In urmatorul pas, veti avea nevoie de degetele voastre: se poate lucra de la 2 la 4 degete, in functie de cat de groasa vreti bratara. Mai intai, trebuie sa legati fasiile, astfel: taiati la capatul a doua fasii un cm, apoi puneti una peste alta, pentru a forma o singura taietura, si pe cea de jos o treceti prin taietura si trageti pana se formeaza un nod.

Bratara din tricou

Acum ca avem fasii pregatite, ne apucam de treaba. Urmatorul set de imagini este pentru realizarea unei bratari pe 4 degete (pe 4 degete se realizeaza foarte bine colierul). Incepem cu fasia in spatele indicatorul, in fața mijloc, in spatele inelarului, si in fața degetul mic. Apoi faceți acelasi lucru dar invers, de la degetul mic la aratator.

Bratara din tricou

Faceți o bucla peste toate cele 4 degete. Treceti bucla formata pe deget, peste cea mare, si continua la fel pana la aratator. Apoi faceti o alta bucla peste toate degetele, treci bucla mica peste cea mare, la toate degetele, si asa mai departe.

Bratara din tricou

Bratara din tricou

Ar trebui sa rezulte asa ceva (aceasta este pe doua degete). La final, treceti firul prin toate buclele, si trageti.

Bratara din tricou

Sursa poze

Tutorial realizat de Lazar Gianina

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

 1. Roxana says:

  Fain iese! Imi place ideea!

 2. Oana says:

  buna. ideea e foarte misto dar tutorialul e alambicat. ne spui cum sa legam fasii intre ele dar nu este foarte clar cum (sau de ce), ne povestesti despre impletitura pe 4 degete dar in final este pe doua degete. recomand claritate in exprimare si coerenta in idei de la un cap la celalalt al tutorialului. sper ca acest comentariu sa fie luat doar ca o critica constructiva si nu ca un sut in fund sau o aroganta..merci

 3. Sorina says:

  dar cite fisii trebuie sa taiem?
  si cum sa tragem ca sa se roteasca?…
  vreau sa fac, pentru ca arata tare super!

home | top