Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Imagini de la targul ILoveHandmade, 12-13 Octombrie 2013 | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, July 20, 2019

Imagini de la targul ILoveHandmade, 12-13 Octombrie 2013

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 14/10/2013

Weekendul ce a trecut am organizat o noua editie a targului ILoveHandmade, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti, la Universitate. Desi soarele nu prea s-a aratat si am facut pentru prima oara pe acest an cunostinta cu capriciile toamnei, ne-am bucurat sa primim vizitatorii in cautare de accesorii si decoratiuni lucrate manual.

De la accesorii din fimo, coliere din pietre semi-pretioase, cercei din cristale si pana la decoratiuni realizate cu tehnica servetelului, ceramica si haine croite manual, de toate au putut gasi cei ce ne-au trecut pragul.

Va invitam sa descoperiti evenimentul prin fotografiile de mai jos. Imagini suplimentare gasiti si pe pagina noastra de Facebook.

Urmatorul targ ILoveHandmde se va desfasura in perioada 9-10 Noiembrie, iar inscrierile pentru cei ce isi doresc sa participe la targul nostru, le vom anunta pe acest site saptamana viitoare, Marti, 22 Octombrie.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top