Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Hand(made) in Austria | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, October 28, 2021

Hand(made) in Austria

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 15/11/2013

In ceea ce priveste decoratiunile de Craciun, Austria este o zona de referinta. Cele mai frumoase si colorate targuri de Craciun au loc aici, iar decoratiunile sunt punct de referinta pentru toti creatorii de decoratiuni handmade.

Pentru ca sarbatorile de iarna bat la usa si pentru ca deja ne gandim la cum o sa ne decoram casa de Craciun si Anul Nou, avem o veste buna pentru voi. Pentru o zi, Sambata 16 Noiembrie, Austria se muta la Bucuresti, in Promenada Mall. Incepand de dimineata de la ora 11:00 si pana seara, centrul comercial Promenada Mall va fi pregatit pentru schi.

Evenimentul va debuta cu maestrul bucatar Horia Varlan, care va sustine un show culinar cu preparate din bucataria austriaca si se va incheia pe seara, cu spectacolul “Schiori la inaltime” al trupei Xtreme, ce va incepe la ora 19:00.

Moderatorii evenimentului vor fi Morar si Buzdugan si pe parcursul intregii zile vor fi multe concursuri si activitati pentru copii. Va exista o zona amenajata pentru copii si o consola Play Station pentru a testa apetitul de adrenalina al adultilor.

Marele premiu al zilei este o vacanta pentru o familie (doi adulti, doi copii), la un hotel de 4 stele in Tirol.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top