Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Mega-Concurs ILoveHandmade: Castiga o masina de cusut Brother si alte 6 premii | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Wednesday, July 6, 2022

Mega-Concurs ILoveHandmade: Castiga o masina de cusut Brother si alte 6 premii

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 06/02/2014

Concurs ILoveHandmadePentru ca am primit mai multe mesaje de la voi in care ne intrebati ce se mai intampla cu concursurile noastre, ne bucuram ca in sfarsit a venit timpul sa anuntam un nou concurs pentru voi. V-am pregatit 7 premii utile pentru orice pasionat de handmade, printre care si marele premiu, o masina de cusut performanta, oferita de Bro Rom Sibiu.

Asadar, daca esti creator de handmade sau pur si simplu vrei sa iti pui indemanarea si creativitatea la incercare, citeste informatiile de mai jos pentru a vedea cum poti castiga o masina de cusut, dar si carti si kit-uri despre handmade.

Ce poti castiga? 

Concurs ILoveHandmade

Premiul 1: O masina de cusut Brother BN37 oferita de firma Bro Rom din Sibiu, in valoare de 999 lei. Cu un design atractiv si usor de folosit, modelul Brother BN37 este ideal pentru cei ce isi doresc sa realizeze decoratiuni sau haine cusute manual la calitate impecabila.

Specificatii

Brother BN37 este cel mai performant model de masina de cusut electro-mecanica, care executa 37 tipuri de cusaturi utilitare si decorative dar si butoniera automata, intr-un singur pas. Are functiuni de reglare atat a lungimii pasului cat si a latimii cusaturii, incarcarea facila a suveicii orizontale cu “quick-set bobbin” si sistem de introducere rapida a atei in ac.

Mai multe detalii despre masina de cusut Brother J14 sunt disponibile aici.

Premiul 2: Kit-ul “Kirigami Home Decor Kit”, incluzand materiale, ustensile si o carte cu exemple

Premiul 3: Cartea “Homemade gorgeous things to make with love“

Premiul 4: Cartea “Clay Characters for kids”

Premiul 5: Cartea “Bougies en fete a faire soi-même”

Premiul 6: Cartea “Decoratiuni cu servetele”, Editura Casa

Premiul 7: Cartea “Bratari cusute din margele”, Editura Casa

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie in concurs?

1. Realizeaza un tutorial (adica un articol de tipul “Cum sa faci…”). Acesta poate sa fie despre realizarea de bijuterii, accesorii, decoratiuni, haine, gentute, ambalaje, idei de expunere sau despre folosirea diverselor materiale …. adica tot ceea ce publica zilnic ILoveHandmade.ro. Poate sa fie realizat de tine sau luat de pe un alt website, caz in care avem nevoie de sursa.

2. Tutorialul trebuie sa il trimiti in format Word si trebuie sa aiba aproximativ 1 pagina de text. Este obligatoriu ca tutorialul sa fie insotit si de imagini reprezentative, care vor fi atasate separat de text. In cazul in care fotografiile nu sunt realizate de tine, trebuie sa mentionezi si sursa acestora (link).

 3. Cand ai textul si imaginile pregatite, asteptam tutorialul pe adresa concurs [@] ilovehandmade.ro

Intra in concurs doar tutorialele “publicabile” pe site, asa ca ii rugam pe participanti sa “isi dea interesul” in realizarea tutorialelor. Din toate tutorialele intrate in concurs, vom face tot posibilul sa publicam un numar cat mai mare, caz in care vom preciza numele si website-ul persoanei care ne-a trimis tutorialul.

Atentie! Toti cei care se vor inscrie in concurs prin trimiterea unui tutorial la adresa de e-mail concurs [@] ilovehandmade.ro vor primi un e-mail de la noi in care li se va spune daca tutorialul trimis va fi publicat pe site (si deci intra in concurs) sau daca mai trebuie lucrat putin la el si ce trebuie modificat pentru a putea intra in concurs. Timpul de raspuns dupa trimiterea tutorialelor pentru concurs este de 24 de ore.

Alegerea castigatorilor se va realiza prin tragere la sorti pe site-ul random.org (tragerea la sorti va fi filmata). Important este ca orice tutorial trimis suplimentar iti mareste sansele de castig pentru ca va fi considerat o noua inscriere in concurs (de exemplu daca ne trimiti 10 tutoriale vei fi trecut cu numele tau de 10 ori in lista de participanti pe random.org si astfel ai 10 sanse de castig la tragerea la sorti).

Durata concursului: 6 Februarie 2014 – 10 Martie 2014

Castigatorul va fi anuntat pe aceasta pagina la finalul competitiei.

Daca exista persoane care au nelamuriri, ne pot contacta pe email dupa ce mai citesc o data cu atentie toate detaliile de mai sus. Nu uitati ca articolele-tutorial trebuie trimise, insotite de fotografii, pe adresa concurs [@] ilovehandmade.ro si ca fiecare tutorial trimis inseamna o noua sansa de castig.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top