Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Forum handmade | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, August 13, 2022

Bijuterii cosmetice | Accesorii si bijuterii | Forum


Warning: Illegal string offset 'feedkey' in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-page-components.php on line 1163

Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/library/sf-database.php on line 2213

Pentru a lasa comentarii pe forum trebuie sa va faceti cont (Register) si sa va pastrati userul si parola pentru a le folosi si pe viitor. Membrii forumului pot lasa comentarii si pot deschide noi topicuri – care trebuie sa fie la subiect si sa se incadreze in categoria respectiva.

Reguli: comentariile si topicurile care nu sunt la subiect vor fi STERSE si nu se accepta publicitatea mascata pe forum. Exista o rubrica speciala pe forum (Promovare-oferta speciala) unde companiile care au oferte pentru artizani pot posta link-uri catre oferte. Pe forum NU se accepta discutii, topicuri sau informatii despre targuri handmade (nici macar despre targurile ILoveHandmade). Cei care vor sa afle informatii despre targurile ILoveHandmade ne pot contacta direct la rubrica de Contact.


 
You must be logged in to post Login Register


Register? | Lost Your Password?

Search Forums:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Bijuterii cosmetice

UserPost

09:27
02/05/2013


Cristina

posts 1

1

De cele mai multe ori, frumosul si utilitatea sunt ca pisica si apa: incompatibile. Nu poti sa repari un scaun stricat cu o pictura renascentista, si e la fel de dificil sa montezi chiuveta in bucatarie cu un bust bine realizat, fie el si al lui Rodin. Exista, insa, si exceptii.

Sunt Cristina, nume de scena Handmade Sister, si specialitatea mea sunt cosmeticele handmade produse din ingrediente 100% naturale.

Desigur, asta nu e tot: cremele mele sunt ambalate in borcanase pe care tot eu le pictez de mana, carora imi place sa le zic „bijuterii cosmetice”! E modul pe care l-am gasit eu de a imbina frumosul cu utilul, doua calitati pe care eu le consider pe cat de indispensabile, pe atat de neprisosibile.

Daca si voua va plac exceptiile de la regula, puteti afla mai multe despre colectiile mele pe http://www.handmadesisterbeaut…..logspot.ro.

Sper sa va placa si astept impresii!

Cu drag,

Cristina


About the ILoveHandmade.ro ® Forum

Forum Timezone: UTC 2

Most Users Ever Online: 67

Currently Online:
1 Guest

Currently Browsing this Topic:
1 Guest

Forum Stats:

Groups: 3
Forums: 10
Topics: 230
Posts: 842

Membership:

There are 56605 Members

There is 1 Admin

Top Posters:

adelinda25 – 70
Gemsale – 68
creativemania – 50
copilarim – 40
kristadesign – 34
feticreative – 32
decocraft.ro – 28
micaela – 25
MulteMargele – 25
Krmn – 24

Recent New Members: amprentahandmade, angeleena, edatizan, margamicu, maru

Administrators: ILoveHandmade.ro ® (20 Posts)