Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Forum handmade | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, August 13, 2022

Galeria 173 | Accesorii si bijuterii | Forum


Warning: Illegal string offset 'feedkey' in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-page-components.php on line 1163

Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/library/sf-database.php on line 2213

Pentru a lasa comentarii pe forum trebuie sa va faceti cont (Register) si sa va pastrati userul si parola pentru a le folosi si pe viitor. Membrii forumului pot lasa comentarii si pot deschide noi topicuri – care trebuie sa fie la subiect si sa se incadreze in categoria respectiva.

Reguli: comentariile si topicurile care nu sunt la subiect vor fi STERSE si nu se accepta publicitatea mascata pe forum. Exista o rubrica speciala pe forum (Promovare-oferta speciala) unde companiile care au oferte pentru artizani pot posta link-uri catre oferte. Pe forum NU se accepta discutii, topicuri sau informatii despre targuri handmade (nici macar despre targurile ILoveHandmade). Cei care vor sa afle informatii despre targurile ILoveHandmade ne pot contacta direct la rubrica de Contact.


 
You must be logged in to post Login Register


Register? | Lost Your Password?

Search Forums:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Galeria 173

UserPost

20:45
14/09/2015


galeria173

posts 1

1

"Galeria 173"s-a nascut  in august,dintr-o discutie a unui artist restaurator si a unui om ce cauta calitate in tot ce intreprinde. Dupa lungi dezbateri ne-am hotarat sa ne oprim un moment din ce facem si sa aducem in viata oamenilor calitatea unor produse gandite si concepute pentru imbracarea FRUMOSULUI. Frumos-ul aici fiind valoare estetica.  Pe langa asta vrem sa punem pe individ un obiect ce vine bine, sa fie natural, cu viata si de calitate – ceea ce il va face sa fie perfect. 

Ce inseamna calitate pentru noi? Simplu, folosim materiale naturale ce sunt compatibile cu natura umana, cand porti o rochie facuta la noi in atelier sa te simti una cu ea. 

Nota ce face diferenta la noi in atelier este stiinta ce o punem in aplicare cand realizam obiectul: De ce folosim acest material? Cum se comporta el in timp? Se modifica? Care sunt avantajele si dezavantajele lui?  Culoarea …ce reprezinta pentru noi si pentru omul ce o va purta?  Modelul pictat, ce emotie imi transmite? ….. si uite asa avem o sesiune de cunoastere a omului pentru a putea sa oferim ceea ce  ne dorim sa primim: unicitate si lucruri bine facute.

Venim in intampinarea dumneavoastra cu un concept nou de haine si genti unicat. Totul este realizat traditional, de la croit pana la pictura. 

Modelele expuse exista deja la noi in atelier, dar tinem cont de personalitatea dumneavoastra si vrem sa creem impreuna o tinuta sau un accesoriu care "sa va vina manusa"! 

Fiecare obiect este tratat individual cu rabdare, abilitate si prudenta.

OFERIM CALITATE pentru ca ne plac oamenii de calitate.

 

Vreti sa va convingenti de cum sta treaba? 

Nimic mai simplu, va asteptam in atelierul nostru unde putem sa luam masuri, stabilim ce ne dorim: culoare, pictura, dimensiune… mai dezbatem idei si bem un ceai sau o cafea si dam drumul la treaba!

 

Ne puteti vizita pe pagina noastra de facebook :

https://www.facebook.com/office.galeria173

 

Echipa"Galeria 173" va asteapta !

No Tags

About the ILoveHandmade.ro ® Forum

Forum Timezone: UTC 2

Most Users Ever Online: 67

Currently Online:
1 Guest

Currently Browsing this Topic:
1 Guest

Forum Stats:

Groups: 3
Forums: 10
Topics: 230
Posts: 842

Membership:

There are 56605 Members

There is 1 Admin

Top Posters:

adelinda25 – 70
Gemsale – 68
creativemania – 50
copilarim – 40
kristadesign – 34
feticreative – 32
decocraft.ro – 28
micaela – 25
MulteMargele – 25
Krmn – 24

Recent New Members: amprentahandmade, angeleena, edatizan, margamicu, maru

Administrators: ILoveHandmade.ro ® (20 Posts)