Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Forum handmade | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, August 13, 2022

Reguli imbinare a pietrelor cu metalele | Accesorii si bijuterii | Forum


Warning: Illegal string offset 'feedkey' in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-page-components.php on line 1163

Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/library/sf-database.php on line 2213

Pentru a lasa comentarii pe forum trebuie sa va faceti cont (Register) si sa va pastrati userul si parola pentru a le folosi si pe viitor. Membrii forumului pot lasa comentarii si pot deschide noi topicuri – care trebuie sa fie la subiect si sa se incadreze in categoria respectiva.

Reguli: comentariile si topicurile care nu sunt la subiect vor fi STERSE si nu se accepta publicitatea mascata pe forum. Exista o rubrica speciala pe forum (Promovare-oferta speciala) unde companiile care au oferte pentru artizani pot posta link-uri catre oferte. Pe forum NU se accepta discutii, topicuri sau informatii despre targuri handmade (nici macar despre targurile ILoveHandmade). Cei care vor sa afle informatii despre targurile ILoveHandmade ne pot contacta direct la rubrica de Contact.


 
You must be logged in to post Login Register


Register? | Lost Your Password?

Search Forums:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Reguli imbinare a pietrelor cu metalele

UserPost

11:36
11/10/2011


Aluria Spirit

posts 8

3

Metalele vor pune mereu in evidenta intr-un mod extrem de elegant orice piatra semipretioasa. Pentru inceput ai putea sa incerci combinatii cromatice. Sa tii cont de faptul ca argintul ofera un aspect rece, iar cuprul sau aurul, mai cald. De ex., turcoazul pare mai albastru daca are argint langa, si mai verde daca are aur langa. Observa cum se complimenteaza mai bine din punct de vedere estetic anumite metale, pe anumite pietre. Pentru amestecarea pietrelor, intuitia este in primul rand cel mai bun ghid. Daca doresti sa urmaresti un scop terapeutic, atunci cauta proprietatile fiecarei pietre. La fel, poti tine cont de culorile chakrelor si ce energie amana fiecare culoare. Imbina Cristaloterapia cu Comoterapia. Ai sa patrunzi intr-o lume mistica si plina de invataminte, daca vrei sa studiezi mai mult :D Mult succes!

10:54
08/08/2011


picturapentrucopii

posts 8

2

Cred ca in arta orice combinatie este posibil daca tu crezi ca este cea mai buna pentru tine si munca ta. Conformarea dupa anumite reguli poate duce la infranarea creativitatii.

09:15
21/07/2011


dianac

posts 2

1

Exista anumite reguli de imbinare a pietrelor cu metalele? Exista niste reguli cu privire la amestecarea diverselor pietre semipretioase in asa fel incat efectul acestora sa fie maxim si nu diminuat? Ceva de genul niciodata sa nu pui alaturi anumite pietre semipretioase?

No Tags

About the ILoveHandmade.ro ® Forum

Forum Timezone: UTC 2

Most Users Ever Online: 67

Currently Online:
1 Guest

Currently Browsing this Topic:
1 Guest

Forum Stats:

Groups: 3
Forums: 10
Topics: 230
Posts: 842

Membership:

There are 56605 Members

There is 1 Admin

Top Posters:

adelinda25 – 70
Gemsale – 68
creativemania – 50
copilarim – 40
kristadesign – 34
feticreative – 32
decocraft.ro – 28
micaela – 25
MulteMargele – 25
Krmn – 24

Recent New Members: amprentahandmade, angeleena, edatizan, margamicu, maru

Administrators: ILoveHandmade.ro ® (20 Posts)