Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Forum handmade | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Monday, October 25, 2021

Cat de bine se castiga din handmade?! | Forme legale | Forum


Warning: Illegal string offset 'feedkey' in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-page-components.php on line 1163

Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/library/sf-database.php on line 2213

Pentru a lasa comentarii pe forum trebuie sa va faceti cont (Register) si sa va pastrati userul si parola pentru a le folosi si pe viitor. Membrii forumului pot lasa comentarii si pot deschide noi topicuri – care trebuie sa fie la subiect si sa se incadreze in categoria respectiva.

Reguli: comentariile si topicurile care nu sunt la subiect vor fi STERSE si nu se accepta publicitatea mascata pe forum. Exista o rubrica speciala pe forum (Promovare-oferta speciala) unde companiile care au oferte pentru artizani pot posta link-uri catre oferte. Pe forum NU se accepta discutii, topicuri sau informatii despre targuri handmade (nici macar despre targurile ILoveHandmade). Cei care vor sa afle informatii despre targurile ILoveHandmade ne pot contacta direct la rubrica de Contact.


 
You must be logged in to post Login Register


Register? | Lost Your Password?

Search Forums:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Cat de bine se castiga din handmade?!

UserPost

15:26
08/08/2011


zainbeauty

posts 8

6

adelinda25 said:

buna… nici eu nu am participat la targuri pana acum dar in schimb cumpar produse handmade de fiecare data cand vizitez un targ…..

cred ca se poate castiga bine daca am reusii sa vindem mai mult, sa fim promovati mai mult si daca lumea ar sti sa priveasca handmade-ul mai presus decat toate chinezariile care se gasesc pe piata …


 

Da,ai dreptate!!!!

15:17
08/08/2011


zainbeauty

posts 8

5

Buna Ziua,

Ma numesc Violeta si as vrea sa particip si eu la aceasta discutie. Fac si eu pate din aceasta comunitate si chiar pot spune ca am o mica afacere.

Ma ocup atat cu bijuterii handmade ,cat si cu produse cosmetice naturale. Am participat si eu o singura data la un targ in orasul meu – Ploiesti. A fost o mare dezamagire,de atunci nu am mai participat la nici unul. E adevarat ca acel targ nu era de profil dar m -au invitat si pe mine  – taxa de participare a fost foarte ridicata.Nu am castigat nici macar banii pe care i-am dat pe taxa. Ar fi multe de spus in aceasta privinta – in primul rand organizatorii targurilor sunt cei care ne pot ajuta foarte mult  prin diverse mijloace – media, o buna strategie de marketing,promovarea pe internet,etc.

Depinde foarte mult atat de locul unde se desfasoara targul,cat si de locul pe care tu il ai in cadrul targului. Din cate am observat eu,in Romania sunt cateva orase cu traditie in organizarea targurilor Handmade ,iar oamenii de acolo au "cultura" acestui  fenomen (handmade).E firesc sa ne dorim sa obtinem castiguri din munca noastra dar parerea mea este ca inaite de orice participare,trebuie sa ne informam.

14:58
29/07/2011


adelinda25

posts 70

4

buna… nici eu nu am participat la targuri pana acum dar in schimb cumpar produse handmade de fiecare data cand vizitez un targ…..

cred ca se poate castiga bine daca am reusii sa vindem mai mult, sa fim promovati mai mult si daca lumea ar sti sa priveasca handmade-ul mai presus decat toate chinezariile care se gasesc pe piata …

20:55
20/07/2011


Sabrina97

posts 14

3
Eu inca nu am participat la niciun targ, dar am vandut accesorii handmade pritenelor si colegelor mele si au fost destul de apreciate si chiar am castigat bine!!!Laugh

11:21
20/07/2011


teodora54

posts 7

2

Eu nu am participat la nici un astfel de targ, dar am vizitat cateva. Din cate am putut sa-mi dau seama, nu am avut impresia ca se castiga ceva in plus. Multa lume vine doar sa priveasca si foarte putina sa cumpere efectiv. In plus, exista, nu stiu de ce, impresia ca daca sunt obiecte hand made, trebuie as fie si chilipiruri. Cred ca nici nu avem o educatie in sensul de a sti sa apreciem cu adevarat valoarea muncii!

 

10:48
20/07/2011


kreative.handmade

posts 17

1

Haideti sa facem in acest topic o discutie depre castigurile din handmade fara a da  nume de targuri. Spuneti sincer… Considerati ca realizati castiguri suficiente din handmade? Multi se lauda ca au scos sume importante sau apar articole cum ca aceasta ar fi salvarea in vremurile de recesiune. Dar cati spun cu adevarat ca au avut insuccese?! Eu spre exemplu m-am apucat de handmade, am participat la 2 targuri  si am vazut la acele targuri ca toti participantii aveau ca obiectiv castigarea taxei de targ, munca nu se mai punea, materialele nici atat. Deci ce pareri aveti?

No Tags

About the ILoveHandmade.ro ® Forum

Forum Timezone: UTC 2

Most Users Ever Online: 67

Currently Online:
2 Guests

Currently Browsing this Topic:
1 Guest

Forum Stats:

Groups: 3
Forums: 10
Topics: 229
Posts: 841

Membership:

There are 56280 Members

There is 1 Admin

Top Posters:

adelinda25 – 70
Gemsale – 68
creativemania – 50
copilarim – 40
kristadesign – 34
feticreative – 32
decocraft.ro – 28
micaela – 25
MulteMargele – 25
Krmn – 24

Recent New Members: amprentahandmade, angeleena, edatizan, margamicu, maru

Administrators: ILoveHandmade.ro ® (20 Posts)