Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Forum handmade | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, August 13, 2022

MATERIE PRIMA PENTRU CREATORII DE FRUMOS ! SAYEDA SHOP | Oferta de materii prime | Forum


Warning: Illegal string offset 'feedkey' in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-page-components.php on line 1163

Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/simple-forum/library/sf-database.php on line 2213

Pentru a lasa comentarii pe forum trebuie sa va faceti cont (Register) si sa va pastrati userul si parola pentru a le folosi si pe viitor. Membrii forumului pot lasa comentarii si pot deschide noi topicuri – care trebuie sa fie la subiect si sa se incadreze in categoria respectiva.

Reguli: comentariile si topicurile care nu sunt la subiect vor fi STERSE si nu se accepta publicitatea mascata pe forum. Exista o rubrica speciala pe forum (Promovare-oferta speciala) unde companiile care au oferte pentru artizani pot posta link-uri catre oferte. Pe forum NU se accepta discutii, topicuri sau informatii despre targuri handmade (nici macar despre targurile ILoveHandmade). Cei care vor sa afle informatii despre targurile ILoveHandmade ne pot contacta direct la rubrica de Contact.


 
You must be logged in to post Login Register


Register? | Lost Your Password?

Search Forums:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

MATERIE PRIMA PENTRU CREATORII DE FRUMOS ! SAYEDA SHOP

UserPost

16:36
24/10/2014


zeenath

posts 21

1
0

        Buna ziua !

   Sunt Angela Haq , creator handmade  dar si ofertant de materie primala preturi foarte bune !   Sunt debutant ca si ofertant de materie prima , de aceea am nevoie de incurajari si sprijinul dvs . in ceea ce incerc sa fac ! :) 

    Ceea ce fac ca si om de handmade si ofertator de materie prima ,o fac din placerea de a face ceva frumos , de a fi printre oameni ca si dvs. pe care nu va consider concurenta ci " colegi de munca "  :) si va iubesc pentru munca si frumosul pe care il daruiti oamenilor care au ochi sa aprecieze !

     Materia prima pe care incerc sa indraznesc sa o aduc in tara ,o caut sa fie cat mai noua , cat mai variata atat pentru firme comercializeaza aceste produse cat si pentru creatorii de handmade ! 

      Locuiesc in Irlanda , contact direct cu India si Uk , motiv pentru care am un stoc limitat cantitativ in Romania, dar la comenzile dvs. coletele vor ajunge la dvs. acasa in 1-2 saptamani , depinde de stocul furnizorului si tara de origine de unde le achizitionez . Va multumesc pentru aceasta intelegere din partea dvs. ! 

      Sunt deschisa la negocieri atat cu firme colaboratoare cat si cu persoane fizice ! 

      Mai multe detalii gasiti pe blogul meu , la care lucrez zi de zi pentru postarea produselor ( in viitorul apropiat sper la un magazin online ) .

     www.sayedashop.blogspot.com    , blog care va intampina cu articole de imbracaminte si accesorii din INDIA , IRLANDA , UK  si bineinteles materia prima  si nu numai pentru dvs .!

 

   Date de contact :

 Dr. Angela Haq

 Administrator 

e-mail: sayeda.office@yahoo.com

tel.: 00353894285122  sau 

       0773850503

       


About the ILoveHandmade.ro ® Forum

Forum Timezone: UTC 2

Most Users Ever Online: 67

Currently Online:
2 Guests

Currently Browsing this Topic:
1 Guest

Forum Stats:

Groups: 3
Forums: 10
Topics: 230
Posts: 842

Membership:

There are 56605 Members

There is 1 Admin

Top Posters:

adelinda25 – 70
Gemsale – 68
creativemania – 50
copilarim – 40
kristadesign – 34
feticreative – 32
decocraft.ro – 28
micaela – 25
MulteMargele – 25
Krmn – 24

Recent New Members: amprentahandmade, angeleena, edatizan, margamicu, maru

Administrators: ILoveHandmade.ro ® (20 Posts)