Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Return of the “handmade” | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Friday, January 21, 2022

Return of the “handmade”

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 03/02/2009

Nu este o dorinta ci o constatare si, spun eu, cursul normal al lucrurilor. Evolutia “istorica” a acestui curent, a fost oarecum parabolica. Acum nu foarte mult timp, mamele noastre care nu puteau fi cochete cu bluzele triste si stas pe care le puteai gasi in magazine, fie au invatat de voie, de nevoie sa coasa, fie apelau la modiste si croitorese (acum exilate in zona micilor retusuri).

Ghirlandele pentru pom erau si ele impletite din hartie sau staniol si…cati dintre noi nu am gustat din renumitul lipici la cutiuta incercand sa facem felicitari pentru parinti?! Odata cu intrarea pe piata a chinezismelor, am lasat ata, acul si foarfeca deoparte.

Cumparam mult, prost si impersonal. Revine insa generatia care nu a cumparat haine pentru papusile sale ci si le-a confectionat si care, a descoperit undeva intr-un colt masina de cusut a mamei. Generatia care si-a dat seama ca hainele sau accesoriile ar trebui sa exprime ceva, sa transmita o stare, personalitatea celui care le poarta. Si iata ca handmade-ul, a revenit in forta.

Echipa www.ILoveHandmade.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. Miruna says:

    Intr-adevar, handmade-ul este ceva pur care ne bucura zi de zi sufletele. Handmade-ul este ceva care nu trebuie sa substituie marcile faimoase dar care trebuie sa isi gaseasca locul, mai ales alaturi de cei mai boemi.

home | top