Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Personal sau impersonal?! | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, August 11, 2022

Personal sau impersonal?!

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 05/02/2009

Aceasta este intrebarea…putem spune :) Bine, bine, cumpar ceva handmade…ca e la moda, dar o sa se potriveasca cu pantofii Jimmy Choo? O sa reziste? Nu sunt cam scumpe pentru ceva ce nu este de firma?

Si acum raspunsuri…

 • Faptul ca o haina, geanta, briz-briz sau mai stiu eu ce, este facuta intr-o fabrica sau are o marca aplicata, sau ca la coaserea ei au trudit 10 copii din Africa nu garanteaza nimanui ca se va potrivi cu alte haine sau accesorii. Daca vei sti sa potrivesti culorile, materialele si formele le vei putea potrivi. Mai mult, handmade-ul iti va oferi si un “je ne sais quoi”. Foloseste-ti imaginatia si outfitul tau te va reprezenta. La urma urmei…Omul face haina :)
 • Un obiect facut de cineva, si nu de o masina, are avantajul unicitatii (pentru ca mana nu poate fi “setata” ca o masina, sa reproduca ceva). Poarta ceva din persoana care il confectioneaza, dar in care poate te regasesti si tu. Exprima si transmit sentimente, stari…pe tine. Faptul ca materialul nu este taiat drept sau cusatura nu este impecabila ori micile defecte ii amplifica efectul.
 • Pretul este un alt aspect…important pentru orice shop-addicted. Este inutil sa explic cat de multa munca sta in spatele unui lucru UNIC, cat timp, si de ce i se justifica pretul. Aspectul mai important este ca prin banii pe care ii platesti il incurajezi pe cel care le creeaza si ii demonstrezi ca munca lui este apreciata..

Daca mai aveti si alte idei-problema, scrieti-mi pe adresa blogului (click aici ) si we’ll keep on talkin’ :)

Echipa www.IloveHandmade.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

 1. Mirela says:

  Exista persoane care fac bratari, cercei, genti, haine sau chiar coliere din elemente de calculator. Pasiunea inseamna totul.

  Mirela

 2. Ina says:

  :) Da, cunosc si eu o astfel de persoana…handmade-ul e mult mai cuprinzator decat cerceii din fimo si felicitarile decupate, tine de imaginatie, de originalitate si de…pasiune, cum spui tu

home | top