Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Indragosteala | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, December 2, 2021

Indragosteala

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 18/02/2009

happyvalentinesday Ca sa fiu in ton cu Vday, m-am gandit sa scriu ceva foarte siropos si romantic, dar apoi am revenit la sentimente mai lucide.

Acum cateva zile, uitand bineinteles ca e 14 feb(recunosc ca nu celebrez aceasta sarbatoare), rataceam prin mall. Am inregistrat ca fiind suspect numarul mare de flacai care asteptau la cate un puct stategic tinand cate un singur trandafir in mana de parca ar fi tinut un palos si s-ar fi pregatit de lupta. In magazinele cu jucarii de plus si dulciuri era o inghesuiala de nu se putea strecura nici macar un fir de ata printre tinerii si mai tomnatici domni care isi faceau carare spre rafturi si insfacau nervosi primul lucru care la cadea in mana.

Mimica lor trada panica, disperare, lipsa oricarei preocupari serioase pentru gusturile iubite si sincera dorinta de a scapa cat mai repede, de a bifa si aceasta zi pe calendar. Dar in afara de un zambet m-am ales din aceasta experienta si cu o idee care merita impartasita si exploatata.Trebuie, drage creatoare de lucrusoare superbe handmade sa castigam barbatul ca si client. Sa-l aducem in lumea magazinelor noastre online, sa-l consiliem si sa-i gasim iubite-sotiei sale un cadou diferit de cel pe care l-a primit vecina de palier si colega de la birou.

Nu credeti ca am avea succes daca am reusi sa ne largim clientela care este aproape 100% feminina? voi ce parere aveti…

Alina Ionescu
http://harajukubling.blogspot.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top