Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Ce iti aduce un targ? | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, December 2, 2021

Ce iti aduce un targ?

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 24/02/2009

pankiewicz-targNOTE: Fiind al doilea targ de handmade la care particip este posibil, inca, sa resimt experienta ca pe ceva nou. Entuziasm cu dureri de burta.

Un targ reusit este atunci cand vinzi/cumperi satisfacator si/sau te alegi cu ceva care nu poate fi vandut/cumparat. Mi se pare frumos sa te afli intr-un loc unde sentimentul “o sa fie o zi deosebita” este reciproc intre cele doua tabere (cerere/aferta). Oricat de frig ar fi afara si oricata lene si apatie gasesti in tine, un targ iti aduce numai culoare si caldura.

Ce idee buna ar fi sa existe cate un targ saptamanal…placere la sfarsit de saptamana.
Cine nu ar vrea asa ceva?

Targul, balciul de weekend, iarmarocul, dragaica, oborul, toate astea exista de cand lumea tocmai din nevoia de intelegere, invoiala ad-hoc si tocmeala, si din dorinta omului de a se lega de ceilalti. Targul iti aduce aminte de partea ta umana si te vindeca de munca din timpul saptamanii.

Eu votez PENTRU targuri de weekend!
:) ioana
http://initree.blogspot.com/

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. si eu votez pentru targurile de weekend. sau daca nu asa dese, macar la 2 saptamani..ar fi super! nu am participat inca, dar din cce ati scris voi…vreau si eu 8->

  2. Pai in cazul asta, pregateste-ti produse-le si stay tunned! In urmatoarele doua saptamani o sa fie puzderie de targuri…urmeaza un articol despre asta:)

home | top