Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Passion to handmade… | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, December 2, 2021

Passion to handmade…

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 26/02/2009

candacekristinMi s-a intamplat o data sa-mi cumpar un tricou de la un nou magazin deschis in orasul meu.. Toata lumea parca era disperata dupa magazinul acela. Perioada de la inceput era “oarba”..parca nu mai existau alte magazine. Eh, dupa ce “mi-am facut pofta” cu acel tricou, altceva nu mi-a mai trebuit. De ce? Simplu. Pentru ca pe oriunde mergeam, intalneam persoane cu acelasi tricou. Ce a pus capac a fost ziua in care il purtam si am dat nas in nas cu o persoana cu tricou identic.. Nu stia pe unde sa ma ascund de rusine. Ne-am zambit cu sfiala si-am fugit mancand pamantul. De atunci am zis ca trebuie sa fac ceva!

Eh … si mi-a venit ideea sa-mi personalizez lucrurile..sa aiba fiecare ceva aparte.. si daca pot, de ce nu?! sa-mi creez eu tot ce vrea inimioara mea. Si asa m-am apucat de jucat cu margele si mi-am confectionat bratari colorate, serioase..cercei..tot ce doream sa port. Sau am personalizat un fular albastru, simplu..Am inceput sa cos pe el..si sa cos..pana mi-a iesit un dragon…si-ntr-o parte si in cealalta. Vroiam sa-l fac cadou ;) ) E placut cand ai ceva unicat..ceva ce numai tu ai si vei avea mereu. Parca te mandresti mai mult cu el.

Incurajez pe toata lumea sa incerce sa creeze ceva cu manutele lor.. poate asa gusta si ei din placerea de a munci la aceste minunatii. Sunt atatea lucruri pe care le puteti face. Dar daca nu aveti rabdarea necesara, va asteptam in magazinele noastre virtuale ;) ) poate va place ceva de pe acolo!

Deealexx
http://deealexx.blogspot.com/

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top