Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Cum evitam plafonarea? | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Wednesday, October 20, 2021

Cum evitam plafonarea?

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 02/03/2009

olarit_02Exista multi creatori de articole handmade care de la inceputul activitatii lor lucreaza in acelasi material. Oare nu simt nevoia sa incerce ceva nou? Au reusit sa selecteze si sa testeze mai multe forme de expresie artistica si au decis ca lutul, lutul, etc este ceea ce li se potriveste?

Eu am inceput prin a ma juca cu sarma de cupru de diferite grosimi pe care cred ca am indoit-o in toate formele posibile, m-am taiat, zgariat si intepat si am reusit sa ma aleg si cu un vaccin antitetanic. Stralucirea aramie ma atragea ca pe o gaita si ma fascina in egala masura.

A urmat o perioada cand unghiile mele nu au mai fost curate si am ales sa ma eliberez de stres framantand lut, pasta ceramica si tot ceea ce avea o consistenta lipicioasa si vascoasa. Le admir sincer pe fetele care s-au dedicat modelajului in diverse paste caci este o munca mult mai grea si mai solicitanta decat pare la prima vedere. My next stop a fost recycling-ul, am inceput sa experimentez cu nasturi, piulite, margelute vechi, bucati textile, capace de la diferite sticle, prietenii stiau ca trebuie sa-mi aduca toate capacele pe care le gaseau.

A urmat plexiglass-ul. Plexi-ul se modeleaza la flacara deschisa si eu sunt o fire predispusa la accidente, dar am reusit sa modelez o serie de coliere foarte fragile care pareau arta africana futurista( nu am spus eu asta).

fimo-takilarInima mea nestatornica s-a potolit insa cand am intalnit dantela, nu mi-as mai imagina o bijuterie realizata de mine care sa nu includa si o bucata de dantela moale si eleganta in acelasi timp.

Totusi, sa nu va imaginati ca am incetat sa caut si sa experimentez, doar ca sunt mai atenta sa nu-mi dezamagesc prietenele care se bazeaza pe accesoriile lolita style realizate de mine. Ultima mea”pasiune” este pentru fimo, din care am realizat o serie de medalioane potrivite stilului in care lucrez.

Cum a fost acest proces pentru voi? Sunt foarte curioasa…a v-am povestit de faza in care ma straduiam sa lucrez in papier mache si cu hartie lucrata manual mixata cu piele?Nu,poate alta data.

Alina Ionescu
http://harajukubling.blogspot.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top