Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Vintage Spring Fair – Hanu cu Tei – 7 martie | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 21, 2022

Vintage Spring Fair – Hanu cu Tei – 7 martie

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 11/03/2009

fpDupa targul V 4 Vintage din octombrie de la Cafepedia, tinutele vintage au iesit din nou din dulap pentru a demonstra ca bunicutele noastre aveau stil si eleganta.

La Targul Vintage Spring Fair a fost si loc pentru lumea artizanilor care au adus flavour-ul handmade. Desi nu am avut timp la dispozitie pentru a vedea tot targul cu atentie pentru ca am participat si noi la targ – ArtizArt – m-a surprins sa vad atatea tesaturi, haine, palarii, chiar si piese de ceramica sau portelan vechi intr-un singur targ. Atmosfera a fost funky si destul de glamour, am vazut o multime de doamne si domnisoare care au cumparat niste tinute vintage superbe, stand chiar la intrare cu standul am reusit sa vad pe toata lumea care proba hainele.

M-am simtit excelent la acest targ pentru ca mediul a fost extrem de friendly si organizatoarele foarte atente, chiar daca a fost primul targ pe care echipa de la The Attic l-a organizat. Taxa de participare a fost de 35 de lei pentru partea cu accesorii si 50 de lei pentru cei ce au adus haine, taxa care mi se pare foarte ok.

A fost o experienta noua pentru ca am incercat sa integram ceea ce facem: biju-uri si accesoriile de par in tema de vintage, ceea ce mi-a placut mult – sa lucrez cu o anumita tema, cu anumite materiale – cred ca limitarile pot aduce multe idei creative.

Au venit si cei de la Music Channel care au “documentat” evenimentul, ceea ce mi s-a parut un breakthrough pentru seria de targuri pe profil handmade care incep sa fie din ce in ce mai cunoscute.

Astept un alt targ vintage si sper ca la urmatorul sa am timp sa-mi gasesc niste tinute retro.

Madalina Timofte
http://www.artizart.ro/

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top