Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Shopping in scop caritabil | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Monday, January 24, 2022

Shopping in scop caritabil

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 13/05/2009

tb_150_0805_actual310508d

Pentru ca stiu ce suflet mare au cititoarele noastre, sunt sigura ca o sa va surada ideea de a face shopping in scop caritabil :) In sfarsit, cei de la Asociatia Studentilor in Medicina au reusit sa isi puna in practica ideile referitoare la Targul Caritabil de Vechituri si Obiecte Handmade.

Se va intampla Vineri, 15 Mai, la Verde Cafe, cafeneaua celor de la Copacul de Hartie - Str. Domnita Ruxandra nr.15, sector 2 (pentru harta click aici)

Ii veti gasi pe baricade, intre orele 16.00 – 20.00

Pentru ce? Nu, nu pentru profit, ci pentru zambetul copiilor de la centrul de plasament Arlechino.

Iata ce ne-au trimis cei de la ASM:

Targ de vechituri si obiecte hand-made

Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti organizeaza in data de 15 mai un Targ de vechituri cu scop caritabil, pentru copiii din centrul de plasament Arlechino (zona Grozavesti). Scopul nostru este sa strangem suma de bani necesara pentru pictarea peretilor din camerele copiilor cu zane din povesti si super eroi, aranjarea bailor si achizitionarea de consumabile electrice (neoane, becuri etc).

Daca doresti sa participi iti oferim 2 variante:

mail.google.com1) Poti sa donezi lucruri de care nu mai ai nevoie pe acasa (carti, suveniruri, accesorii, gentute si alte lucruri „vanzabile”) – cum poti face asta? ne contactezi la adresa de mail fratiimaimari@… si ne spui cand vrei sa ne vedem sa le donezi. Cel mai bine vandut obiect va fi premiat !!!


2) Poti sa mergi acolo sa cumperi produsele pe care le scoatem la vanzare – vom avea produse donate de prin debaralele oamenilor si de asemenea accesorii hand made realizate de fete foarte pricepute .


Unde?

Verde Cafe – Cafeneaua celor de la Copacul de hartie , care au fost foarte amabili si ne-au oferit spatiul lor fara chirie. Adresa exacta este Str. Domnita Ruxandra nr.15, sector 2 (Se intra pe str.Vasile Lascar de pe Stefan cel Mare, vis-a-vis de Spitalul Colentina, sau de pe Bd. Dacia si va fi o strada laterala) si ca sa gasesti mai usor iti ofer o harta in ajutor:

http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_map.htm?-8379&-7203 sau site-ul cafenelei www.verdecafe.ro .

Cand?

15 mai, intre orele 16 si 20 si este toata lumea asteptata.

Avem speranta ca totul va fi bine si pentru asta trebuie sa fi si tu alaturi de noi.

Pentru alte detalii ne poti contacta la adresa de mail fratiimaimari@yahoo.com - persoana de contact Irina Gaiu. De asemenea poti vizita pagina de internet www.ssmb.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. Cherie says:

    Mi-ar fi facut placere sa particip dar acum locuiesc la Galati si totul in viata mea este complicat.
    Va dores succes si poate altadata.

home | top