Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Creative Minds Society sau handmade networking | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Wednesday, August 10, 2022

Creative Minds Society sau handmade networking

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 29/06/2009

breslo-user-4038Acest post este dedicat artizanilor si creatorilor de accesorii, hainute si decoratiuni lucrate manual. Acelora care au au invatat singuri tainele mestesugurilor si care doresc sa fure tip-uri si sa isi impartaseasca ideile cu altii, ca si ei.

Colourshake ne anunta ca:

„Pentru cei care vor sa diversifice, sa “fure” meserie de la colegii de breasla, dar totodata sunt dornici sa imparta cu ceilati din cunostiintele lor imi donez apartamentul in week-enduri pentru sedinte de creativitate.Echipa formata se va numi Creative Minds Society si va avea ca scop crearea cu destinatie umanitara de obiecte si accesorii hand-made invatand totodata lucruri noi.

Desfasurare: se va forma un grup de persoane (maxim 5 din cauza lipsei de spatiu) unde fiecare va pune la bataie un tutorial cu practica inclusa despre cum se creeaza un anumit produs.Astfel se va face un schimb foarte interesant de experienta si poate cine stie, se vor crea idei noi si originale.Este incurajata aducerea si folosirea in procesul de creatie a produselor reciclate si reciclabile dupa posibilitati.
Pun la dispozitie mobilierul si materiale in limita stocului disponibil.
Formatia poate fi in functie de numarul doritorilor mai mare de 5 persoane, dar acesta este numarul maxim de oameni pe care spatiul meu ii permite per sedinta. Participantii vor putea veni la sedinte prin rotatie in functie de timpul fiecaruia. Fiecare poate sta la aceste sedinte cat doreste sau ii permite timpul. Nu exista ora fixa decat pentru venire.
Conditii de participare : fiecare participant aduce un suc, o grisina, ce are pe acasa, pentru ca sa mearga treaba mai lin si cu stomacul mai plin .

 

Produsele create in urma acestor sedinte vor fi puse intr-un magazin pe breslo pe care am sa-l creez si sustin eu, iar banii obtinuti din vanzarea lor vor fi folositi pentru a sustine cate o cauza caritabila: o cauza verde, o persoana aflata in dificultate , cauza pe care o vom decide de comun acord.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

 1. Mara says:

  Ce super :) Pacat ca nu sunt din Bucuresti, dar ma gandesc sa fac si eu ceva asemanator in Satu Mare. Sa ne povestesti cum merge Adina.

 2. Adina says:

  Mersic Mara.Pai poate ai sa reusesti sa ajungi chiar la editia de Bucuresti; la cata lume talentata stiu din afara Bucurestiului eu v-as tine acasa la mine pe toti pe parcursul evenimentului.In fine cate unu cate unu merge:d.
  Am sa revin cu mult mai multe detalii si cu blogul duminica si va promit ca o sa merite asteptarea pentru ca o sa iasa ceva frumos.
  Mara, daca merge bine, o “filiala” la Satu-Mare ar fi o idee geniala.Sa vedem daca prinde si pastram legatura.:d

 3. mosneagul says:

  curios ce va iesi; sa ne spui!

home | top