Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
WATUMI: un mega-eveniment artistic | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 21, 2022

WATUMI: un mega-eveniment artistic

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 16/07/2009

Timp de patru zile, intre 22 si 26 iulie, ne mutam cu purcel si catel la Brasov! “It’s a must” pentru ca aici vom gasi toate prajiturile cu ciocolata necesare sufletului nostru avid de arta, cultura si…distractie.

Sute de artisti, tot atatea spectacole si happening-uri in fiecare zi, parteneri, voluntari si bineinteles publicul vor construi impreuna atmosfera, culoarea si forfota marilor festivaluri.

watumi-08

 • Parada: artisti-participanti si voluntar vor porni un mars de la Teatrul “Sica Alexandrescu” pana in Piata Sfatului unde Paula Seling va sustine un concert extraordinar.
 • Teatru: 35 de spectacole, cu mai bine de 70 de reprezentatii in spatii clasice si neconventionale – in aer liber, in cafenele, pe terase, dar mai ales in parcuri si pe strada –
 • Muzica: mai bine de 30 de trupe de muzica, printre care: Suie Paparude, The Amsterdams, Pixels, Blazzaj, Aria Urbana, Paula Seling, Mes Quins, The Others, Tep Zepi, Rain District, Van Cramp, Imago Mundi, Bucharest AV, Astorpia Tango Quintet – care vor sustine concerte live in fiecare zi.
 • Arta: peste 40 de artisti plastici si fotografi isi vor expune lucrarile si interesante proiectii de filme de scurt metraj va vor delecta pe durata festyivalului.
 • Handmade: peste 100 de artisti isi vor expune si vinde lucrarile.
 • Copii: workshopuri ale echipelor de teatru, film, fotografie si arta urbana dar si multe alte evenimente de strada.

Deci, in cele cinci zile la Watumi vom avea un Brasov insufletit, prietenos, viu si animat, de-acum incolo Orasul Artelor si al Artistilor.

Asa se recomanda Watumi Festival & Fringe, un festival al artelor, care ii sustine pe artisti si care invita publicul sa se apropie de creatiile lor.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

 1. Mara says:

  :) Oau…m-am uitat pe site-ul lor si pare foarte profi evenimentul. Are de toate…si teatru si concerte. Daca ajung in zona sigur merg si eu!

 2. ArtizArt says:

  artizart o sa fie la watumi cu multe, multe noutati si workshopuri de design.
  see u there

 3. Mike_dinamovistu says:

  Evenimente de acest tip ar trebui organizate mai des.Vremea tine cu noi,va fi frumos!

 4. luke says:

  un review despre cum a fost la watumi sambata , gasiti aici

  http://www.tutz-tutz.ro/component/content/114?task=view

  dovada ca ce este pe site nu este si in realitate.

home | top