Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
One Love – Padurea Comana, 4-6 Sept. | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, December 2, 2021

One Love – Padurea Comana, 4-6 Sept.

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 01/09/2009

Afis One Love Weekendul acesta (4-6 Septembrie), in padurea Comana se va desfasura un mare festival dedicat muzicii si artei – ONE LOVE FESTIVAL. Vor concerta artisti din Romania, Marea Britanie si Franta si bineinteles, va fi si un targ de accesorii handmade.

Iata ce “strigat de lupta” am primit de la organizatori:

“In timpuri tulburi, cand oamenii nu stiau ca au o singura radacina sau ca pacea si unitatea sunt raspunsul, exista o padure. Un loc mistic, ferit de Carpati, mare si Dunarea albastra.

In a 247-a zi a anului, triburile se vor strange aici pana ce soarele va fi asfintit pentru a treia oara, uniti pentru a celebra viata, pacea si natura. Exista insa rataciti, care au pierdut calea si care timp de ani au pradat planeta, au ignorat si nesocotit culturile stravechi. Pentru a opri acest nefiresc, este nevoie de mintea treaza a fiecaruia.

Toate triburile sunt binevenite pentru a se bucura impreuna de muzica, cultura, natura si vibratii positive.

Be good!
Be wise!
Be conscious!
ONE LOVE!

Line-up:
Aba Shanti I (UK), Big Bud & Mike Romeo (UK), Jah Militant Sound System &
Jah Tool (Fr), Nrg-D….si multi altii.”

Creatorii handmade care vor sa li se alature pot trimite un email la: roxana@evolution-worx.ro

Mai multe detalii puteti gasi pe blogul evenimentului: http://onelovefestival.wordpress.com/

Cum ajungeti la Comana: parasiti urbea Bucuresteana prin Sud (Eroii Revolutiei, Sos. Giurgiului), treceti de Jilava, 1 Decembrie, raul Arges si in comuna Mihai Bravu vor fi indicatoare la stanga spre Parcul Natural  Comana. Inca 15 min pe un drum foarte frumos si … voila! Mai multe aici!

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. Irina says:

    drumul e frumos, dar plin de gropi din pacate

  2. Da, stiu perfect ce spui :-) drumul traverseaza ce a mai ramas din Codrii Vlasiei, din cate stiu eu. Zona este mirifica. Este si o pensiune acolo pe care o recomand cu toata caldura – Casa Comana. Din cate am inteles este si partenerul celor de la eveniment. Oricum, banuiesc ca nu ar strica nimanui un mic get-away. Mai ales daca e rost de party si shopping :-)

  3. Artisan says:

    Este binevenit un targ in afara Bucurestiului din foarte multe motive.

home | top