Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Mare Serbare Culturala- Expo Handmade la Timisoara | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, December 2, 2021

Mare Serbare Culturala- Expo Handmade la Timisoara

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 29/09/2009

Iata ca toamna aduce vesti bune pentru toti cei care se indeletnicesc a mesteri lucruri frumoase de mana si pentru cei care adora sa le poarte sau sa isi coloreze viata cu ele. Mare serbare culturala, mare festin vizual si auditiv, o mare (speram chiar si un ocean) de devoratori de handmade.

Organizatorul este FITT (Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis) adica Casa Tineretului, cum o cunoaste lumea, iar lista creatorilor de handmade participanti incepe cu fetele neobosite de la Cloud Factory si nu s-a terminat inca de inregistrat in momentul in care va scriu. O lista (aproape) completa a celor care vor incanta ochii se gaseste aici.

Ce se va intampla in 3 zile de expozitie? Se va ridica in slavi spiritul eco si se va incuraja creativitatea, vor fi rasplatiti vizual si nu numai cei carora le place sa viseze si sa fie cu capul in nori printre lucrusoare frumoase. Atelier de productie de papusi, Atelier de percutie handmade, mini concerte unplugged, basca o prezentare de moda handmade! Ce-ti poti dori mai mult? Se pare totusi ca vor fi si mai multe.

De joi pana sambata (15-17 octombrie), de la 10 pana la 20 sunteti asteptati sa gustati din toate. Speram ca va place si ceaiul ecologic, in timp ce rasfoiti fiecare masuta si fiecare creatie handmade.

Pentru cei care nu veti fi acolo, revenim cu poze si cu impresii. Dar nu promitem, asa ca haideti!

Trimis de: Ralu Ionescu http://fabricadecadouri.webs.com/ si timp liber: http://freecycletm.ecosapiens.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. roxana says:

    as vrea sa stiu daca se poate participa la targ ca producator de chestiute handmade, si care este taxa pentru targ. se poate plati si doar pt o zi? merci fain!

  2. adinaDEsiris says:

    azi m-am inscris si este ultima zi. Trimite urgent e-mail la andreea.dobre@yahoo.com

  3. minea carmen says:

    sa inteleg ca nu se mai pot face inscrieri?

home | top